Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 11 april 2009

En bild av mig

Av Johanna Widoff - 11 april 2009 10:40

Johanna Maria Widoff     1988-01-21
Sambo – bonusmamma – gravid – dotter – syster - vän

Kände att jag behövde göra ett blogg byte, många förändringar och annat som sker så jag ville förnya mig lite och göra om… Välkomna att fortsätta läsningen här =) Lämna gärna en kommentar!

Jag skriver bara för att göra det, känner det som renande, ordna upp tankarna lite... En av mina drömmar är att skriva och ge ut en bok, om det går bra och jag får upp farten (här… samt bestämmer mig för om vad och var jag ska börja) kan det bli så också!

För att börja om ska jag också göra ett snabbis ”från början” . . . Men då finns början på så många olika ställen, i olika sammanhang, beroende på vad man menar med just början…
Allt under uppväxten formar oss och gör oss till dem vi är, vilket gör det till början. Men för mig, som det känns nu, är det inte Den början som är av vikt. Jag har ”börjat” flera gånger, under olika steg i livet och utvecklingen till att bli Jag.

Jag har genomgått svåra perioder och många utmaningar i mitt liv. Jag har bestigit berg och många tårar har fallit längs mina kinder. Men allt detta har gjort mig stark, det har fått mig att än bättre uppskatta och förstå livets glädje ämnen. Därför är jag extremt glad åt alla prövningar som jag klarat mig genom för vad de gett mig.
Början skulle jag säga är sommaren 2005 då jag flyttar hemifrån till min stora kärlek. Själva ankomsten och allt vad som hände är lite suddigt, så jag tar inga detaljer om det, det hände som det hände och gick som det gick, och här sitter jag nu, snart fyra år senare kär och lycklig!
<3

Allt har inte varit en dans på rosor, men sen har heller ingen påstått att livet är så. Vissa perioder vi upplevt tillsammans hade jag visst kunnat tänka mig att vara utan, men man får möta livet som det är. Vi har utvecklats mycket tillsammans och jag har upptäckt mycket om mig själv och min syn på livet, vilket jag ser som otroligt berikande! ”Inget ont som inte har någonting gott med sig!”
Tillsammans är vi som starkast och tillsammans, han och jag, kan vi klara vad som helst. Vi kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt och ingen får mig att skratta eller må så bra som han!
<3 *Ger mig fjärilar i magen*

Med på resan som ett enormt stöd har min kärestas föräldrar och syster varit, vilka även dem är en viktig del i mitt liv, en del av min familj. Det finns inte ord för hur glad och tacksam jag är för att ha dem i mitt liv! Det gäller även mina egna föräldrar och systrar som jag saknar mycket när jag träffar dem så sällan!

Någon annan som under dessa fantastiska, utvecklande och händelserika åren av mitt liv har berikat min tillvaro med sin varma och sprudlande härliga person är mitt hjärtebarn – sambons dotter, i vems liv jag varit delaktig från fyra månaders ålder. Den här resan har varit helt obeskrivlig och överväldigande för mig! Visst finns där många stunder som varit allt annat än lätta, men inget som jag någonsin hade velat vara utan - allt är en del av helheten och händer av en anledning! Jag är så oerhört tacksam och lyckligt lottad som fått äran att vara en del av allt som tillhör.
Glädjen, kärleken och det sprudlande livet som barn bär med sig, de sanna, rena och innerliga som är med barn, ja det finns inte ord för det fantastiska!!! Min kärlek svämmar över!
<3


(Nu ska jag ut och njuta av solen, lång promenad - på återseende!)”Nuet är det värdefullaste du har
ty det förflutna har du inte längre
och framtiden vet du inte hur länge du har.”


 
ANNONS
 
mammatezzan

mammatezzan

12 april 2009 23:25

åhh vad fint det var härinne :) och tack för länken :)
har påsken varit bra??

http://alexandraochlukasmamma.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se