Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 11 april 2009

Vår kärlek <3

Av Johanna Widoff - 11 april 2009 23:48


Det finns inte ord för den värmen, för den innerliga kärleken...

Älskling som kommer in och kramas och pussar på mig, ler som bara han kan och viskar i mitt öra med en hand på min mage för att känna han också.

Bedyrar mig sin kärlek och pratar om vår framtid tillsammans.<3

Aldrig har jag känt en så innerlig kärlek eller lycka! Aldrig tidigare har jag känt mig så hel som jag blir vid din sida. Du är den vackraste och bästa jag vet min kärlek!

Du och jag älskade, nu och alltid! – Det står skrivet i stjärnorna <3


 


Jag var inte trygg innan jag fick somna i din famn,

tätt intill med dina lugna hjärtslag i mitt öra,

med dina varma andetag emot min hud.
Jag kunde inte skratta innan du visade mig att le,

var inte lycklig innan jag fick skratta med dig.

Jag har aldrig känt mig så hel som med dig

– du är bitarna som fattades.

Jag har aldrig tidigare varit så säker på något,

som jag är säker på oss!

Du ger mig fjärilar i magen – Du ger mig magi!

Du är min styrka, tillsammans klarar vi vad som helst!

I mina ögon finns ingen finare än du,

de finns ingen mer underbar!

Svårigheter kommer att pröva oss,

trubbel att jaga oss – men jag vet att vi klarar det!

Mitt hjärta säger mig att det är rätt

Jag vill aldrig någonsin vara utan dig!
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se