Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 6 maj 2009

Jag har trasiga skor . . .

Av Johanna Widoff - 6 maj 2009 12:09

… och ett hjärta som svämmar över av kärlek!


Ibland känns det som om jag satt mitt i stormens öga, precis där det är lugnt och tyst som i vakuum, medan hela världen runtomkring stormar med all sin väldiga kraft. Helt orörlig mitt där inne i allt som är kaos, rädd och ensam. Genom allt det gråa oändligt mörka syns solens varma strålar glimma genom oron i luften, oåtkomligt långt borta…


 Jag och hela livet stormar för mig just nu, ibland är det svårt att hinna med innan nästa våg kommer och då händer det att man får en kallsup eller kommer under ytan en stund. "Livet är inte en dans på rosor" fastän de är otroligt vackra och väldoftande, med siden mjuka kronblad i fylliga färger, är taggarna vassa och lätta att sticka sig på…

 .

 Ibland blir det bara stilla, ibland känns det så fasligt tomt och ensligt. Då försvinner alla ord och allting bleknar. Det blir svalt och skönt på något underligt sätt, lättare att andas för en sekund när allting höljs i dimma och ingenting är riktigt tydligt.

Vissa dagar får jag för mig att jag är alldeles knasig, det må så vara - hellre det än som alla andra och "alldeles vanlig". Men vem har rätt eller fel att säga det ena eller andra om det egentligen?... Ja, lite små klurig är jag då allt i alla fall, men det är kanske inte så tokigt trots allt.


.


Ur djupet av mitt hjärta älskar jag dig <3


Jag vill ha så mycket mer,

jag vill inte ha någonting alls.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se