Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 3 juni 2009

De vackraste jag vet

Av Johanna Widoff - 3 juni 2009 10:56

Solen tittar fram genom molnen, det blåser friskt ute. Ronja och jag tog en promenad i morse och det var riktigt skönt. Kom på lite braiga saker jag ska ordna med idag :)

Igår kväll gav vi oss ut på en ljuvlig lång promenad i den ljumma kvälls luften och jag hade kunnat gå ännu längre… Men ville hem till min stora kärlek! Duschade tillsammans Älskling och jag, satte oss i soffan och åt och låg där och kramades resten av kvällen. <3

 

Senaste veckan har varit helt otroligt bra. Soligt och härligt väder sen torsdag eftermiddag, bortsett igår förmiddag. Jag har blivit lite brun och fin :)
Jag ler fortfarande, jag känner fortfarande den innerliga värmen som spridit sig i hela mig. Mina största skatter och innersta kärlekar – tack för den lycka jag får dela med er <3Eftersom det varit sommarväder ute har dagarna spenderats där – ute i solen. Tänker bara sammanfatta alltsammans lite lagom (vilket också är bra att träna lite på haha).

 

Lek, bus och mängder av mys. Vi har skrattat mest hela dagarna och tokat oss som bara vi kan. <3 Vi har äventyrat och upptäckt, vilket är både spännande och roligt. Vi har picknickat och grillat gott, ätit glass som smälter i solen och geggat i sanden. Bakade chokladkladdkaka och hade fika, hälsade på svärföräldrarna, promenerade hundarna. Plocka blommor, bli blöta och blött ner varandra, sprungit, snurrat, hoppat och läst sagor. Vi har hittat på och busat runt, vi har retats med varandra och skrattat ännu mer. Vi var en sväng och fiskade, har spelat lite boll och gungat så klart. Vi har tittat på och klappat några djur, haft pusskalas och jagat tafatt. Gosat och haft det bra tillsammans, plaskat och lekt, kramats i hög och på snedden

 

 

 


Mitt hjärta expanderar!
All denna otroliga värme, den ofantliga lycka,
obeskrivliga kärlek och innerliga stolthet
som jag känner
som vi delar
Som jag bär för er.

Det storartade och ofantligt underbara
i att bara få vara
en del i det stora, som vi har tillsammans.
Mitt hjärta svämmar över
jag finner inga mått, intet ord
som med rätta kan mäta sig med den kärleken
den lyckan och stoltheten
som ni ger mig.

Jag är så oerhört stolt
över er
över dig
över mig
över oss
och de underverk som vi tillsammans uträttar.


 


"Den högsta lyckan i livet

är förvissningen om att vara älskad

för sin egen skull, eller rättare sagt:

att vara älskad trots en själv"

- Viktor Hugo

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

3 juni 2009 16:37

Härliga bilder...

http://www.busnova.blogspot.com

 
Tessan

Tessan

4 juni 2009 18:27

overnaturligt.se tror jag det va eller så.. :) Allt ät bra hät, jobbar på. hur är det med dig och magen??
kram

http://algoma.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se