Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

Nu och alltid - det står skrivet i stjärnorna

Av Johanna Widoff - 23 juni 2009 09:22

 

2005-06-23 <3 2009-06-23

Oändlig kärlek


Efter fyra lyckliga år med min Älskling ser jag fram emot många fler!Prövningar har vi mött

och stunder som inte alls varit lätta,

men tillsammans har vi övervunnit alla problem

och sida vid sida står vi starka.


Vi är inte alltid överens

men ändå står vi på samma sid,

ser åt samma håll och längtar efter detsamma.

 

Underbara stunder och otroliga minnen

delar vi, du och jag.


Tårar har fallit och många skratt har vi bjudit varandra.

Ingen ger mig ljuvliga fjärilar i magen som du,

ingen annan kan få mig att skratta fastän allting kan kännas svårt.

 

Den oändliga lyckan, värmen, den starka kärleken

och tryggheten jag känner med dig

- med vår familj som snart får tillökning -

är omätbar och gränslös.

 

Tiden med dig, med er, är den bästa i hela mitt liv

och jag vill aldrig någonsin vara utan er vid min sida.

Ni är de vackraste och allra dyraste jag har.


Du är min klippa, min sol.

Du är mina drömmars prins.

Bäst av allt

är att du är du

att det är vi tillsammans.

Ingen får mitt hjärta att slå som du!


 
ANNONS
 
Rebecca Rooth

Rebecca Rooth

24 juni 2009 09:42

grattisgrattis på er! :)

kramar!

http://rutigarooth.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se