Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2009

Underbar helg m allra käraste systrarna

Av Johanna Widoff - 3 augusti 2009 10:24

Himlen är täckt av ett svagt dis, men solen skiner och jag har tänkt ge mig ut på en promenad om en stund... Jag känner mig lite små seg i kroppen och är trött!


Det har varit en händelserik helg med massor av skoj! =D


I fredags städade och grejade jag lite, var ut på sköna promenader med Ronja och sedan ringde älskling på väg hem från jobbet och sa att jag skulle följa med in till Gävle för att spela volleyboll och umgås. Så det var bara att göra sig klar, äta lite och åka in till Högskolan med Tomas och invänta resten för att spela boll. (jag är glad att jag trots "mitt nuvarande tillstånd" kan vara med och till och med vara lite duktig!!!)


Sen ville pojkarna så klart ner på stan och ta någon öl för att fortsätta trevligheterna. Vi landade på Helt Enkelt där vi satt och svamlade och skrattade en hel massa.

Men vid 23 tiden när några var sugna på utgång och ännu mer ville jag hellre hem och sova, så Tomas och Älskling, som inte heller tänkt att det skulle bli så sent, gick till bussen med mig.

Det var skönt att komma hem efter allt håll igång, skratt och trevligheter.  


I lördags blev det lite sovmorgon, frukost och doningar innan vi åkte in till Gävle igen, nu för att hämta allra käraste systrarna och Gustav =)

"Fy f*n va tjock du är!"  Jo tack, hej på dig med lilla syster! haha Åt lunch på Nian och strosade runt lite i någon affär längs gå gatan innan vi åkte till gamla spikfabriken - loppis - där fyndades det.

Hittade mjukdelen till skötbordet (röd m spöket laban), en liten mobil från IKEA att ha över, grön boddy, sparkdräckt m söta djur, fleese jacka, super snygg ljusstake och något litet till... Hur bra som helst!

Vidare in till Köpis sen då systrarna ville schoppa loss på rean =) Älskling hittade snygga bad shorts och systrarna hittade så klart lite dem också! Hemma sen var det bara till att göra sig redo för kvällen - Beatch party!!! (Tack Wessling för inbjudan till en kanon fest!)


Årsunda Strandbaden, trevligt folk, skratt, sol, mygg, grillat, volleyboll och en massa andra roligheter =D Kanon kväll!!!  


Ronja var hur duktig som helst, alla var betagna av hur fin och duktig hon är, ville klappa, bjuda henne någon go bit och hon var hur lugn och snäll som helst. Jag är så stolt över våran fina hundis!!!


Senare på kvällen (efter en del öl..) kom några av killarna och svamlade med mig om magen, ville klappa lite och var helt fascinerade av min lilla kula och skatten där inne. Jag tycker det är så sött när stora karlar mjuknar sådär =) hihi

Lilla bus var dock mindre sugen på att ge sig till känna - vilket inte var konstigt med tanke på alla röster och annat som hände utanför. Eftersom jag spelade fotboll med dem förra året fick jag lova att vara med igen till sommaren och absolut måste jag visa upp bebisen så dem får titta och hålla lite...


Vid ett tiden kände vi att det var dags att ta sig hemmåt (älskling var nykter han också) så packade in oss i bilen, tog en sväng till Mc Donalds för en nattmåltid innan vi åkte hem och sov.

Det var så mysigt att krypa nära nära och sova i älskades armar!  


Igår söndag vaknade vi ganska tidigt ändå (8-9 tiden), svamlade lite och åt frukost innan vi bestämde oss för att åka till Högbo och mysa där. Blev mera volleyboll =) glass, sitta och mysa och mera volleyboll.

Jag var inte riktigt pigg men det gick ändå! Var roligt och jag kunde fortfarande träffa bollen i alla fall :p haha

När vi sedan begav oss hemmåt var klockan redan eftermiddag och lunchen blev klar strax före tre (korvstroganoff m ris och sallad), gott gott.

Sen var det som om alla "tog slut" och växte fast i stolarna.

Vid halv fem tiden var dem färdig packade och i bilen, åkte till Gävle och släppte av dem vid tåget =(  

       
  
Tack allra finaste systrar (och älskling och Gustav) för en fantastisk helg! Hade super kul och saknar er massor!!! Hoppas vi ses snart igen! Älskar er <3


 
ANNONS
 
Viktoria

Viktoria

5 augusti 2009 23:50

Hej!

Du ställde en fråga i min blogg för ett par dagar sedan. Undrade om virkböcker. Jag brukar kolla in på biblioteket och kolla vad dom har :D Men om ditt bibliotek inte är så stort så kanske dom inte köpt in några. Sen är det alltid bra att kolla på internet, dom flesta stora bokaffärer har internetshop. Kanske kan det också finnas i handarbetsaffärer? :)

http://stjernfalls.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se