Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Bäst tillsammans <3

Av Johanna Widoff - 10 augusti 2009 10:58

Sol, bus och mys hela helgen =) Alldeles underbart!

Men nu är jag trött så kommer inte hitta på allt för mycket idag... Tvätta lite och små plocka, läsa bok och ha det lugnt. Det känns att jag har mer att bära på och att kroppen vill ta det lugnare nu...


I våras vet jag att jag tänkte att den här sommaren kommer att gå fort; fastän vi gjort en himla massa roligt, hunnit med både det ena och andra ... ( Skrattat oss ont i magen, upplevt, sett och skapat otroliga minnen, varit iväg på äventyr, haft det bra hemma, umgåtts med dem vi tycker om, längtat och saknat... Blivit bruna i solen och blöta i vattnet, spelat boll, ätit glass, blivit myggbitna och allt annat som hör sommaren till ) ... så har tiden bara runnit iväg - nu närmar sig hösten snart och datumet med stort D! :-O

Det är verkligen helt otroligt!
Var riktigt skönt - som alltid - att gå morgonpromenad i morse med fin hundisen. Så lugnt och stilla, som om världen fortfarande inte vaknat till efter natten... Det är svårt att sätta ord på, men det är så fantastiskt fridfullt och särskillt härligt att vara ute då.Solen i helgen och allt mys med mina allra käraste älsklingar har varit fantastiskt! Stranden med en massa bus och ha det bra, ut och leka, mysa, grilla och bara njuta av tiden tillsammans <3 Det blir inte bättre än så!


 Kalasade i går - söndag - för svärmor fyller år idag. Stort GRATTIS till dig Doris! Du är bäst och jag är så glad att jag har dig! Så tacksam över vår fina relation och jag vet att jag alltid kan vända mig till dig, tack! @>--}---
 Nu ska jag göra lite nytta och promenera en sväng med Ronja (före det, om d nu ska, börjar regna...


Ta hand om dig själv och varje ny dag som gryr,

visa dina närmaste hur viktiga dem är !!!


Tjingeling

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

11 augusti 2009 07:50

Du är så fin, magen är vacker. Att vara gravid är underbart!!! Tänk snart har du er lille i din famn, det går ju så fort... Håller tummarna för er (även om det é ett tag till) kram Jessica

http://www.busnova.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se