Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Le åt solen

Av Johanna Widoff - 19 augusti 2009 09:09

God morgon solen! Hösten ligger i luften nu, jag kände det i morse när Ronja och jag var ut och promenerade... Det friska, rena, svala som är, solen som värmer på ett alldeles visst sätt då, vinden viskar i trädkronorna och snart finns mängder av frukt i träden, lingon i skogen och en färgsprakande gyllene omgivning när löven skiftar färg.

Jag älskar hösten, de fantastiska färgerna, luften, vinden, känslan och en hel massa annat till det. Veckan som gått har varit kanon bra =)

Var iväg till Leksand sommarland över helgen med mamma, pappa och några goda vänner från Stholm (tradition nu). Älskar de här helgerna - "lill semester" - hyra stuga på ett mysigt vandrarhem, spendera dagarna på sommarland, gå ut och äta och bara ha det mysigt och bra tillsammans..

 Jag packade klart redan tidigare i veckan och grejade med fredags matsäcken på torsdagskvällen. Det var skönt att allt var klart när vi vaknade, ta det lugnt på morgonen och invänta Doris som körde oss till tåget... Mamma och pappa hämtade oss i Borlänge så åkte vi tillsammans till Leksand, åt lunch och sedan var det full fart hela dagen =)


 


Massor av bad, bus, mys och roligheter, bra väder hade vi också vilket var skönt. Njöt i fulla drag, skrattade och gjorde vad helst vi kände för.

När dem stängde åkte vi till vandrarhemmet för att plocka in i rummen och bädda sängarna innan vi åkte in till stan för att äta. Gott gott och himla trevligt - satt ute i solen och myste =)

Blev lite spel och mys före läggdags, men då var det skönt att krypa ner och sova!


 

 


 Lördag morgon; äta frukost, göra sig klar och packa väska och mat/fika för att bege oss tillbaka till sommarland för mer bus och kuligt. Liksom fredag var det full fart, massor av bad, lek, god picknick/fika, många skratt och allt som man vill ha.


Det regnade lite smått på oss, men det hindrade inte oss från att fortsätta roligheterna. Kvällen blev lika mysig som föregående och mamma och jag satt och pratade en massa. =)


söndagen tog vi det bara lugnt och packade in oss i bilen, städade ur vårt rum och åkte hemmåt - i Borlänge stannade vi på Kupolen en stund innan tåget skulle köra oss hem igen...


Tack för en fantastisk helg! =) 


.


Jag är så otroligt stolt och glad! Hela helgen var jag mållös av den värme och ofantliga kärlek som jag kände, som jag känner varje dag. Så stolt så jag vet inte vad!!! Allt det fantastiska jag får vara och är del av, allt det otroliga som vi upplevt och fortsätter vara med om. De storslagna i det allra minsta, de små sakerna som håller ihop allt annat... Just det där som man inte kan sätta fingret på, det ordlösa som på något sätt smyger sig på och fyller en innifrån och ut.


Jag är så glad och så tacksam för att jag får vara med om och uppleva allt detta! För allt som jag fåt äran att lära mig och ta del av. För allt som jag får se, göra och vara. För att jag får växa och bli mer än jag någonsin trott. För all den kärlek och värme, för alla de skratt som vi delar och minnen som vi skapar tillsammans.

 <3 Kärlek <3


 . Början av veckan har varit lite molnig och blöt, men ändå så väldigt bra. Mysiga sovmornar, sköna dagar och lite bus och roligt. Bakat godsaker, plockat svamp, BM besök och lyssna på bebis som mår så bra. . . . .

 Blir inte mycket bättre än så! <3


Gårdag eftermiddagen blev lite jobbig en sväng, men det är så det kan vara ibland . . . Man kan inte råda över allt och vissa saker står man handfallen och maktlös inför. Hur svårt och jobbigt det än kan vara finns det saker man får acceptera som de är vad man än själv önskar och känner kan man inte alltid göra någonting, då får man göra det bästa av situationen och hoppas att saker med tiden mognar och blir bättre eller lättare - bara tiden kan utvisa. Nu ska jag ta tag i lite göromål här hemma, tänkt rensa bland lite grejer och dona runt - skönt att rensa tankarna och ha någonting för händerna. Efter lunch någon gång traskar vi bort till svärföräldrarna på lite trevligt, middag och mys. Vad mer som händer i veckan får vi se...


Tjingeling

 
ANNONS
 
Rebecca

Rebecca

20 augusti 2009 12:45

Var jätte trevligt att träffa dig idag vännen! :)

Kramar!!
/R

http://rutigarooth.blogg.se

 
Rebecca

Rebecca

20 augusti 2009 16:56

ja :)
hihi! du är ju inte knäpp heller ;)
det är faktiskt ganska skönt och gå i skolan ibland! :D känns faktiskt som om att det här kan bli ett bra år i skolan! :D

KRAM

http://rutigarooth.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se