Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2009

Oanad styrka . . .

Av Johanna Widoff - 20 augusti 2009 16:53

Solen skiner utanför och jag har kännt mig extra pigg idag på något oförklarligt vis... =)

 

 Blev en riktig lång promenad i förmiddags vilket var himlans skönt! Annars har jag inte gjort så mycket idag. Plockat lite med BB väskan och kikat runt och funderat över allt vad som ska med, saker som behöver inhandlas för blöjbyten mm - på något sätt har jag fått en riktig nojja, jag som varit lugn som en filbunke! hurrm...

Det lugnar sig säkert snart, ska göra en lista och sen är det bara att pricka av, då blir jag nog lugn! haha Bara använda det "sunda förnuftet" :p


Igår eftermiddag traskade jag hem till svärföräldrarna och umgicks lite, pratade massa trevligt och lagade tacos. Svängde ihop lite maränger också, men hann inte smaka för Älskling var så trött efter jobbet o ville hem o vila. Söt han <3 Vart lite tv/dator, rasta Ronja och sen la vi oss riktigt tidigt. Men det var skönt!

 

Ligga tätt intill varandra och bara kramas och kyssas - hur gosigt som helst!  Somna på älsklingens arm, med hans hand i mitt hår och bara sådär... Mys mys mys så man blir varmo pirrig i hela kroppen, så man ler ända inifrån själen och liksom svävar <3 Usch vilken härlig känsla - den kärleken!


 Vaknade i morse när älsklingen skulle iväg till jobbet, kom han och gosade lite en stund innan han fick springa iväg <3 Så vill man ha det! ;) hihi


Vid 14 tiden nån gång kom Sandra över för att klippa mitt hår och prata lite =) Tack SÅ MYCKET, så glad att jag har dig och att vi står så nära varandra! Vi har haft våra rundor, men jag vet att det bara beror på den "syskonkärlek" som vuxit mellan oss. Du är bäst! Hoppas du får en underbar resa =) Dessutom blev jag fotad och fick leka lite "modell" med fina magen ;) Himla skojjigt var det, men bilderna får jag vänta på (och ni med)! Jag är grymt nyfiken för såg några på fameran och OJ - så FINT vart det! =)


 

 


 Nu väntar jag bara på att min kära prins ska höra av sig och tala om när han får komma hem från jobbet *längtar*

Ska ta med Ronja ut i solen och spatsera en sväng - njuta lite - sen får jag fortsätta dona o greja här hemma ( som man stökar till ibland ?! ) och surfa runt eller så =)


Tjingeling så länge

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se