Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2009

Att älskas och vara älskad <3

Av Johanna Widoff - 22 augusti 2009 16:45

Låg och tänkte på den här låten i morse när jag vaknat och bara låg kvar och njöt av lyckan och kärleken, den där ofantliga värmen och pirret man kan fyllas av med sin kärlek <3 Har alltid tyckt den är så fin och den är verkligen rätt! Framför allt vad gäller kärleken till min prins, men också kärleken till hjärtebarnet, och till lilla bebis som jag längtar så mycket efter... <3   

   


Det vackraste jag vet,

är att se dig när du sover.

Här råder stilla frid,

och jag glömmer både rum och tid.  


Du ligger här bredvid,

och jag känner hur du andas.

Att älskas utav dig,

är det vackraste för mig.    


Så sagolikt det är,

att se morgondimman lätta.

När mörkret sakta flyr,

och att se hur dagen åter gryr.  


En kylig morgonbris,

sakta sveper genom rummet.

Jag kryper tätt intill,

lycklig för att du finns till.  


Stunder av stillhet,

ett ögonblick av ro ibland.

Stunder av lycka,

att bara ha varann.  


Det är en rikedom,

att få älska och att älskas.

Vår kärleks varsamhet,

är det vackraste jag vet.  


Det vackraste som finns,

är att vara någon nära.

När månen lyser klart,

över skog och mark så underbart. 


Du ligger här bredvid,

och jag känner hur du andas.

Att älskas utav dig,

är det vackraste för mig.  


Stunder av stillhet,

ett ögonblick av ro ibland.

Stunder av lycka,

att bara ha varann.  


Det är en rikedom,

att få älska och att älskas.

Vår kärleks sårbarhet,

är det vackraste jag vet.  


Du ligger här bredvid,

och jag känner hur du andas.

Att älskas utav dig,

är det vackraste för mig.  


  


  

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

25 augusti 2009 16:20

förstår att du längtar
kram J

http://www.busnova.blogspot.com

 
Rebecca

Rebecca

26 augusti 2009 05:58

GRATTIS TILL LILLA VILDA GUMMAN!

http://rutigarooth.blogg.se

 
Rebecca

Rebecca

26 augusti 2009 18:21

STORT GRATTIS GUMMAN TILL LILLA VILDA!

http://rutigarooth.blogg.se

 
Jessica

Jessica

26 augusti 2009 20:32

Men va har du fått bebis?????????? Oj oj GRATTIS SÅFALL SÄGER JAG!!!!!! Njut av den första tiden, det går fort

JÄTTE GRATTIS

http://www.busnova.blogspot.com

 
Angelica

Angelica

27 augusti 2009 12:45

Grattis:)

http://InevidljivI.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se