Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Lycka utan gränser!

Av Johanna Widoff - 29 augusti 2009 20:12Vilda FELICIA Maria

2009-08-26

2902g 48 cmJag är så enormt lycklig, mår helt otroligt bra . . . Jag vet inte ens vad jag ska skriva! Flisan ligger myser en stund, ska alldeles strax gå och mysa jag med.

Tänkte bara skriva att allting är bra, det går bra, vi mår bra. (förlossnings berättelse kommer inom kort!)


Jag är alldeles salig av lycka. Familjen känns än mer komplett och vi är så stolta och glada, vi passar ihop =) Bara myser och har det bra tillsammans nu, inga kv, inga måsten - bara ha det bra och vara. <3


Flisan är en lugn o mysig tjej, äter och sover, ligger o kikar lite - så tillfreds med tillvaron! (sen är hon så klart också missnöjd emellanåt; ligga o byta blöjor, ha ont i magen innan barnbecket var ute och när mjölken inte runnit till som hon ville . . . ) Allra mest verkar hon bara ha det bra hon också.

Jag känner mig trygg och säker, allting känns så naturligt. Det är skönt, att ha den självkänslan - jag bara vet att jag kan ge henne vad hon behöver utan att stressa upp mig. <3


Tackar älskade hjärtebarnet för allt som hon givit och lärt mig de här första åren tillsammans!  <3 Hon är helt fantastisk och enastående, jag är så enormt stolt över henne och lycklig att vara en del i henns liv! Världens bästa storasyster <3 Så enormt fin!

Med ett leende på läpparna och värme i mitt hjärta

- kärleken och lyckan över min fantastiska familj når inga gränser!

 
ANNONS
 
Rebecca

Rebecca

30 augusti 2009 08:27

Heter lilltjejen Felicia ? :) hihi!

Hon är såååå söt!

http://rutigarooth.blogg.se

 
Ingen bild

Anna Smedin Strängnäs

30 augusti 2009 14:48

Hej
Fin bild på lilltjejen! Och superfin bild på henne och Danne, känner lyckan enda hit!

Längtar tills det blir min tur ;) Undertiden ska jag glädjas åt er lilla familj!
Grattis än en gång :)

 
Jessica

Jessica

30 augusti 2009 16:42

Men åh så fin... Härligt att det går så bra!!!! Underbart!!!
kram på fina er

http://www.busnova.blogspot.com

 
Rebecca

Rebecca

31 augusti 2009 19:01

åååh! varsågod :)
Det var bara jätte roligt att få komma hem till er och sitta och prata lite!
Du är en underbar tjej, mamma och "låtsas mamma" Johanna! UNDERBAR!
Hoppas vi ses snart igen!
(och att jag får se tjejerna tillsammans med kläderna på *hihi*)
Hälsa hela familjen, TUSEN KRAMAR!

http://rutigarooth.blogg.se

 
Jessica

Jessica

2 september 2009 09:03

Hej fina du!

Ang dopet (som vi ska ha på söndag):
Vi ska bjuda på smörgåstårta, det är ganska lätt och gott med för den delen det är min sambo som gör dem själv. Till det blir det läsk/mineral vatten. Efter det blir det tårtor (som vi själva gör) samt kaffe...

(Annat som man kan bjuda på är ju kallskuret te.x kassler os.v sådant är ju också lätt...)

Faddrar har vi valt min sambos bror och hans partner, då de betyder mycket för oss...

Själva dop ceremonin i kyrkan tar ju inte så lång tid egentligen. William ska ha den dop klänningen Nova hade när hon döptes...

Hoppas allt é bra med er och att det går bra med lillan, hon är bedårande fin!
Må gott
kram Jessica

http://www.busnova.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se