Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 3 september 2009

Stolthet och kärlek <3

Av Johanna Widoff - 3 september 2009 19:35

Min fantastiska älskade sambo - Daniel, du är underbar och liksom du står vid min sida står jag vid din! Älskar dig utan gränser och är enormt stolt över dig, glad för din skull!!! Är så ofatbart lycklig med dig <3


Allra käraste hjärtebarn <3  Jag är så stolt över dig, om du bara visste hur enasående du är! Så omtänksam och storhjärtad, så otroligt fin och go! Jag kommer alltid att vara tacksam emot dig, för allt som du givit och delat med mig, för resan jag får göra vid din sida... Du är en helt otrolig person som jag är så glad att få ha i mitt liv <3 Du är en otrolig stora syster!!!


 Finaste hundisen - Ronja! Nu har hon vuxit till sig lite, lärt sig av Pysen och Sirap, tränats här hemma; av mig, med hjärtebarnet . . . (att vi har en så fantastisk hund!!) Och nu med en liten bebis hemma, Ronja är lugn och tålmodig, nosar fint och ligger snällt vid sidan av. <3 Världens bästa hund är alltid så snäll och fin!! Älskade Ronja!!! Mitt vackra lilla underverk! <3 8 dagar har nu gått sen jag fick min fina lilla ängel, dagarna går fort!

 Mycket mys och långa stunder spenderas tillsammans i sängen när vi ammar och gosar; otroligt mysigt! :) Felicia är fantastisk på alla sätt - det är obeskrivligt att få uppleva detta! Jag älskar varje sekund <3 Allt från de vakna timarna på natten, fis pruttarna och blöjbyten, att amma.... Att pussa hennes små fötter och hålla hennes små starka händer, låta tiden försvinna när jag inte får nog av att bara se på min lilla skatt <3 De nyfikna mörka ögonen som allt mer söker sig omkring, den söta lilla näsan och munnen som ofta gör roliga grimascher... Jag är bortom lycka och kärlek,

denna otroliga värme och allt detta fantastiska . . . !

Jag saknar ord!

Jag älskar min underbara familj så enorm,

jag svävar på moln!!!
Aldrig hade jag trott det skulle vara såhär, inte kunde jag ha vetat! Jag är överväldigad - det går så bra, jag mår så bra! Känner mig stark och säker som aldrig förr. Vilken otrolig kraft! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se