Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 8 september 2009

Älskade lilla underverk <3

Av Johanna Widoff - 8 september 2009 21:04


Tiden flyger förbi! Imorgon har det gått två veckor sen lilla skatten äntligen kom till världen, "egentliga BF" är det också.

Min lilla ängel växer! Hon äter bra och är så mysig och fin! <3 Skatten har börjat le! Åh som det värmer mitt hjärta när hon drar på munnen!


Vi tar långa promenader i de ljumma höstvindarna och gosar och myser så mycket vi bara kan. Lilla bebis doftar så gott! De små händerna är starka och huden alldeles mjuk och fjunig. <3 Jag njuter hela dagarna, även om jag inte sover hela nätterna, trots bajsblöjor och bröst som "läcker" . . .

Felicia är så vacker, så varm och så fin! <3
   Imorgon kommer hjärtebarnet och då blir det full fart här hemma igen =) Har längtat så mycket!!! <3 Ska bli skönt att ha henne här hemma nu o busa och mysa en hel massa =)


Mys i soffan en stund till innan bums i säng <3

 
ANNONS
 
Linda

Linda

9 september 2009 16:44

Vilken fin liten tjej ni har fått , har hon också bruna ögon som Nea har ?

http://lindajoohansson.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

10 september 2009 11:21

En underbart vacker tjej ni har fått :) Och du ser lika fin ut som vanligt. Lycka till med allt.

http://metrobloggen.se/malinkaa

 
Ingen bild

Ellinore

10 september 2009 18:24

Hej min vän! Hoppas allt är bra med dig och din familj:) Hämtade theodor idag ja. så nu blir de barnens dag, öppet hus på brandkåren med mera denna helg. sen badhuset nästa vecka:) full fart..Sen får ja träffa dig någon dag efter att ja lämnat honom.. miss you honey!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se