Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Kärlek utan gränser <3

Av Johanna Widoff - 14 september 2009 21:00 En kvinna som har ett barn vid sitt bröst sade:

"Tala till oss om Barnen."

Och han sade:

Era barn är inte era barn.

De är söner och döttrar av Livets längtan efter sig själv.

De kommer genom er men inte från er.

Och fastän de lever hos er, tillhör de er ändå inte.

Ni kan giva dem er kärlek, men inte era tankar,

ty de har sina egna tankar.

Ni kan hysa deras kroppar men inte deras själar.

Ty deras själar dväljs i morgondagens hus

som ni inte kan besöka, ens i era drömmar.

Ni må sträva att efterlikna dem, men sök inte att göra dem lika er.

Ni är de bågar, från vilka era barn skickas ut som levande pilar.

Bågskytten ser målet på de oändligas stig och Han böjer dig med

sin makt för att Hans pilar skall gå snabbt och långt.

Låt dig i glädje böjas i Bågskyttens hand.

Ty liksom Han älskar pilen som flyger, älskar

Han också bågen som är stadig.

Dikt av Khalil Gibran


[ Respektera våra - alla - barn som individer, ha tilltro till barnens egna möjligheter och bär förtröstan inför framtiden ]
   


Med egna ord . . .


Jag omfamnar varje ögonblick

Jag älskar varje sekund.

Jag förundras över detta livets underverk

och hur otroligt det är,

uttänkt in i minsta detalj.

Alla de där små sakerna tar jag till mitt hjärta,

de där stunderna som egentligen är vardag...

Med all värme och kärlek som jag förmår

Älskar Jag!


Det är det allra största och mest storslagna mirakel!

Styrkan de små händerna besitter,

ja hela den lilla kroppen

- det är alldeles otroligt!

Din mjuka fjuniga hud

Hela du som doftar så ljuvligt!

Dina små fina händer som griper så hårt om mitt hjärta.

Fötterna, så oskyldiga och små,

som snart vill känna sommargräs och solvarm sand.

Benen som redan nu tränas för spring och lek...

Dina vackra bruna ögon som nyfiket

upptäcker världen för första gången. 


Felicia är en fantastskt härlig liten tjej! Snart har tre veckor gått och jag förstår inte hur tiden kan gå så fort! :-o Lilla skatten växer, det händer saker hela tiden, både med henne och med mig.

Älskar våra mysiga stunder, älskar att amma! Det är så vackert, det är så . . . Och Felicia är så härlig, riktigt litet charmtroll!!! Drunknar och försvinner i hennes alla olika ansiktsuttryck, alla de små egenheter som hon har för sig. Så trygg och lugn är hon, alldeles nöjd!

Idag har jag fått flera stora leenden när jag suttit och pratat med henne om mest ingenting. <3 Åh det är så underbart och som det värmer mitt hjärta! <3


Älskade hjärtebarnet, du är enastående! <3 Jag är så stolt över dig så du anar inte!!! Men visst känns det att det är annat och nytt... Vi behöver alla lite tid att vänja oss vid det nya. Jag älskar dig lilla stora prinsessan - det kan ingenting ändra på! <3


Nu är det blöjbyte och mys i soffan en liten stund före "sista" (kvälls) målet innan sovdags! Imorgon blir det mys o bus hela dagen ute i det fina höst vädret =) *älskar*


All kärlek till min fantastiska familj - som jag älskar er mina stjärnor!


 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

14 september 2009 21:13

sv: Tack så mycket. Än har vi sol och vi njuter.
Härligt att ni mår bra och att allt går bra hon é så fin er prinsessa.

Ja visst är amning en magisk stund, jag älskar det, jag älskar den stunden med W, det är så fridfullt...

http://www.busnova.blogspot.com

 
Rebecca

Rebecca

15 september 2009 12:24

Hej vännen!
Så underbart fin lilla Felicia var i sin body med "Lillasyster" på.
Hoppas att Nea också kunde ha sin tröja med "Storasyster" på. :)
Jag skulle så gärna vilja se dem tillsammans i de tröjorna, lust o knäppa ett kort när ni har tid och lust någon dag? :) hihi!

Hoppas allt är bra med er!
Super många kramar

/Rebecca

http://rutigarooth.blogg.se

 
Rebecca

Rebecca

16 september 2009 17:15

Hej igen!
Härligt :)
Det ser jag verkligen fram emot! :)

Hihi!
Du får hälsa hem, och hoppas verkligen att ni har haft en mysvecka när Nea varit hemma :)

Super många kramar

http://rutigarooth.blogg.se

 
Ingen bild

Elli

17 september 2009 19:13

Hej hjärtat! Hoppas allt är bra.. ÄR fortfarande i Hofors.. Imorse kom mamma och pappa hem iaf.. har en riktig depp period nu.. vet inte varför.. men vi pratar med om de sen! Väntar Fin främmande när ja kommer hem till Sandviken igen:)..så då får du och Felicia innfinna er där:)hehe..pusssåkraaam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se