Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 3 oktober 2009

Snorkråkor och ljuvligt höst väder

Av Johanna Widoff - 3 oktober 2009 10:05


 


Älskar den friska svala luften, trädens färg skiftningar, dofterna, höst solen och regnet... Älskar allt mys, mörkret som kommer och löven som faller till marken... Det är något alldeles visst med hösten, något tilltalande, en härlig känsla!

Njuter av tillvaron hemma med min lilla ängel <3 Det är så fantastiskt underbart, jag är så stolt och så ofantligt glad!


 

Gårdagen var alldeles otroligt bra *lycka*

Som vanligt mys morgon och en lugn start, men sedan körde jag igång med städningen - pust - så skönt att få det gjort! Bädda rent, tvätta och dammsuga. Rent och snyggt! Det är inte direkt hög prioriterat nu så när det väl blir gjort är det verkligen skönt! =D


 

Sen blev det ut och gå, hämtade hjärtebarnet för att gå på kalas och fira faster Sandra på 22 års dagen. GRATTIS!

Blev upplockade på vägen och bjudna på god mat och tårta. Trevligt trevligt!

Vart att gå ut och busa lite i solen på baksidan - alldeles underbart - och bara skratta . . . alla hjärtans fröjd! In och amma Felicia innan det var dags att gå hemmåt. Skönt med en långpromenad i det ljuvliga vädret och bästa tänkbara sällskap! <3 Det är lycka!


Hemma sen tog vi det bara lugnt, Felicia åt mycket och snuttade en del . . . Myser man för mycket får man tillbaka och då bestämde jag att det var dags att bada igen =) Mysi mysi! <3 Tror hon faktiskt tyckte det var skönt idag! Sen bara gosade vi och kramades <3


   

I natt har jag sovit jätte dåligt =( Så är inte alls pigg idag. Vi är sjuka båda två så kommer inte göra mycket . . . Kanske orkar vi traska iväg på loppis, men först ska jag krypa ner i sängen och slumra lite brevid skatten min - så härligtÄlskling är på jobbet och när han kommer hem hoppas jag bli lite omhändertagen, om inte annat blir det myskväll i soffan för det längtar jag efter nu! Min älskade <3


     


Nu blir de kramkalas och gos med min lilla ängel <3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Elli

3 oktober 2009 19:16

Hej hjärtat

 
Ingen bild

Anna Smedin

10 oktober 2009 18:58

Bilden näst längst ned bara sprudlar av energi, vilket lyckligt barn! Likaså den bild där hon skrattar/ler. Sista bilden ser väldigt mysig ut, trygghet, värme och kärlek!

Du ska veta aqtt jag är så glad för eran skull! Vet att du är en toppenmamma, du har det i dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se