Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Lyckan med er <3

Av Johanna Widoff - 11 oktober 2009 22:00

Nu är jag trött - borde lägga mig o sova!

Tänkte bara skriva en liten rad och dela med mig av lite härliga bilder från vår mys helg <3


Vi har egentligen inte gjort någonting alls, varit ut i höstvädret och busat, varit här hemma och haft det mysigt, tokat oss, skrattat och bara varit tillsammans <3 Alldeles som det ska vara - mitt hjärta slår så hårt för er!


Vissa saker är lite .. "svårare" än andra, det både märks av och känns emellanåt, det är ju inte så lätt ibland och så kan det vara. Som tur av går det över efter en stund! Det är lustig bara för det är så olika. Jag har lyckan att få båda och alltsammans, det är jag glad över! Tänk vilken trygghet <3 Jag hoppas du vet lilla hjärtat, hur oändligt mycket jag bryr mig om och älskar dig!!!Min älskade <3

    

Mammas lilla ängel <3

 

Jag älskar att pussa på dina mjuka fötter,
låta dina små tår knipa om mina läppar
Hålla och förundras över styrkan i dina små händer,
som griper så hårt om mitt hjärta.
Jag kan inte låta bli att smeka ditt fjuniga huvud
och pussa där jag kommer åt.
Kan försvinna i dina vackra bruna ögon
som nyfiket upptäcker allt runtomkring.
Njuter när jag får snosa på dig
och ha din ljuvliga bebis doft i min näsa.

Mamma älskar dig Felicia, mer än du kan förstå <3


 

Syskon mys <3 Mina älskade fina flickor <3

*underbart*

   

Ljuvligt höst väder

 Dags att sova, imorgon är en ny dag =) Sov gott och dröm sött

 
ANNONS
 
Linda

Linda

12 oktober 2009 08:00

Svar på kommentar :
Ja, men visst är det en bra idé? För att bli starkare & för att verkligen ha något att kämpa för, så är ju en "mål-lista" superbra! Alltid roligt att ha något att kämpa för.

Hihi, ja. Barn är mysiga! Hugo tjatar varje dag om att "nu får det bli fredag någongång så jag blir STOR!". :)

http://lindapernilla.blogg.se

 
Rebecca

Rebecca

12 oktober 2009 18:46

ååh så sött! :)

fällde en och annan tår när jag läste och såg de där :)
Du är så otroligt duktig på att skriva!
Du är underbar Johanna :)
Massor av kramar!

http://rutigarooth.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se