Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2009

Lycka

Av Johanna Widoff - 15 oktober 2009 20:52

Som det ska bli skönt att sova snart! =) Riktigt trötter...

Efter en god och trevlig lunch med lilla pappsen klädde jag Felicia och mig för en eftermiddag i solen - alldeles fantastiskt vackert!

Vi var ute och gick läänge och hade det så härligt i solen, alldeles underbart! Mötte upp lilla syster som kom hem från skolan och gick och pratade lite en stund också, mys!


Jag har verkligen längtat efter att komma ner hit, älskar den fantastiska naturen, hela känslan av att vara här, naturen, människorna . . . Möts av leenden och hälsningar, utan att man för den skull känner varandra - det är riktigt trevligt!

Men ändå är jag inte hemma här, nog för att jag mer än gärna skulle vilja ha en hel massa av allt det här hemma! "Hemma är där mitt hjärta bor..."


Jag blir lycklig ända in i själen när jag är här, i alla fall just nu känner jag så, speciellt idag. Jag känner mig lugn, stark, trygg och vacker... Det är helt fantastiskt.

Jag är lycklig varje dag som jag vaknar brevid Felicia och möts av hennes charmiga leende.

Jag är lycklig varje dag med älskade hjärtebarnets berikande närhet, bus, funderingar och hennes underbara skratt.

Lycklig är jag varje dag jag får höra "jag älskar dig" av mina drömmars prins.

Jag är lycklig varje dag som solen skiner, som regnet faller...

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Nu på eftermiddagen/kvällen har vi bara haft det mysigt, gosat en massa, Felicia är så duktig och tränar en hel massa på att hålla upp huvudet =) Hon är så fin, min lilla ängel <3


Imorgon hoppas jag på mera sol =) Ska leta lite tyg för jag vill sy och sen har jag tänkt baka lite gotta ;) På kvällen åker vi till Stholm för att hälsa på några vänner och kika möbler mm för dem ska flytta =)


Nu ska jag lägga mig med Flisan i soffan och kramas innan det är dags att sooova.


Älskade ängel, mammas skatt <3

      


Imorgon är en ny dag . . . =) 

 
ANNONS
 
Mormor

Mormor

15 oktober 2009 22:42

Njuter jag också!
Viktigt att kunna det tror jag. Den har stunden kommer ju inte tillbaka.

Ibland tänker jag att den här stunden är en gåva och jag tar emot gåvan med tacksamhet.

Kramar

http://www.mormor.webblogg.se

 
linda &acute;

linda ´

16 oktober 2009 08:03

Vad mysigt det låter! :) Jätte fina bilder du har tagit. Hoppas ni får en jätte bra dag! Kram /

http://lindapernilla.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se