Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

Vi har det så bra =)

Av Johanna Widoff - 19 oktober 2009 12:00

Lilla söt ligger och sover så gott <3 Skulle jag också kunna tänka mig...!

Väntar på lillasyster så ska vi äta lunch tillsammans och promenera en sväng - mys! Suttit och letat och funderat inför Felicias dop, ska träffa prästen idag och prata lite. Så jag vill veta lite vad vi vill ha för låt/ar och annat man tänker på =)

Har hittat en låt jag tycker är jätte fin som passar så bra <3 Min älskade lilla skat <3


Hela förmiddagen har vi bara suttit och kramats och gosat - underbart - Flisan får alltid ligga nakenfis och sprattla på morgonen =) Ljuvligt! Så pratar hon och ler stort med hela ansiktet - jag blir varm i hela kroppen när hon ler! Det är helt fantastiskt, hon har en massa olika ljud för sig nu och försöker "prata", super mysigt! Hon är så vacker och alldeles otroligt go <3


  I helgen har det varit fullt upp... Varit och kikat lite möbler i Stholm som vi ska få, busat på TomTits med två små kusiner och haft två andra kusiner övernattande (överförtjusta i Felicia). Jag har bakat kärleksmums - hur goda som helst!

I lördags efter tomtits hade mamma tjejmiddag här hemma med några stollor från Stholm så det vart god middag och en massa tjatter :p Som tur var gick dem ut och badade i bubbelpoolen en timmer eller så ;) haha Fick vi lite lugn och ro här inne!

Igår förmiddag tog mamma och jag en härlig promenad i solen =) och sen hade vi "huset fullt" (mormor o gammelmormor, Susanne, faster Lena, Therese och Fillippa) för alla vill komma och träffas när vi väl är här nere. Det var trevligt, men sen var det riktigt skönt att lägga sig i soffan med Felicia och bara ta det lugnt och gosa!


tisdag ska jag träffa en tjejkompis som fick barn strax före, blir väl en promenad och lite fika =) Kul att ses och svamla lite strunt, inte ofta jag gör sådant!

Sen packa ihop oss så vi är redo för hemfärd på onsdag. Ska bli skönt att komma hem igen, nu när vi varit nere här så länge och "semestrat" och haft det bra. Saknar älsklingarna nu och vill hem och kramas <3


Nä om jag ska ta och se vad vi kan hitta på för lunch idag och göra mig i ordning  . . . Nog för att det är himla skönt att bara gå och skrota i myskläder =) Men eftersom jag vill ta en promenad nu när solen kikar fram och dessutom ska träffa prästen kanske man ska se lite presentabel ut ;p


Lilla fröken trött <3

 

Mamma dotter gos i soffan <3

  


Nu kom lilla syster =)

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

19 oktober 2009 20:40

Va fina ni är
kram J

http://www.busnova.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se