Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Happiness <3

Av Johanna Widoff - 28 oktober 2009 21:33

Nattens mörker har fallit utanför och jag ska snart krypa ner i sängen brevid min lilla ögonsten <3

Älsklingen är och tränar, hjärtebarnet är inte hemma =/ Men jag hade glädjen att träffa henne idag och få några bamse kramar <3 Goaste tjejen! Usch som man får längta och sakna - det är så fruktansvärt tomt utan henne! =/

Men veckan tillsammans var verkligen underbar! <3 Det är lycka det!


Min vackra ängel <3

 


Senaste veckan har det hänt massor, jag har känt massor, tänkt massor och jag har vuxit. Vi har skrattat som inga andra och hela jag har varit så full av värme och kärlek - vilken lycka det är och en sådan välsignelse att få ha två så otroliga flickor i sitt liv! <3 Älskade underverk!


.


Jag har tvivlat och oroat mig, vilket till viss del kan vara gott - liksom man är nervös inför ett svårt prov eller ett framförande av något slag... Men mina tvivel har varit fruktlösa, för det här klarar vi galant! Tillsammans kan vi vad helst vi vill och våra stunder är de allra bästa! Vilken känsla, vilkan styrka, vilken härlig insikt!


.

god morgon mys <3

 


Felicia och jag börjar få rutiner på ett ungefär vilket känns jätte bra. =) Inte några strikta tider eller så, men på ett ungefär så vet vi hur dagen ser ut - även om det så klart skiljer sig lite åt beroende på om det är någonting speciellt som är eller händer.

På morgonen ammar vi 04:30 ungefär, sover vidare till sju åtta tiden då vi vaknar med ett stort leende på läpparna =) Vilken underbar känsla det är, vilken lycka! Det är alldeles ofattbart! Ammar lite mer och pratar en massa (spenderar en 30 min eller så på skötbordet där det pratas och sprattlas en hel massa <3) . . . . .

På kvällen ammar vi kring 19 tiden oftast och sedan somnar hon och sover, ibland till någon gång mitt i natten, ibland till jag går och lägger mig (då ammar vi igen).


Felicia är otroligt glad och tillfreds, väldigt mysig och go tjej! <3 Älskar att ligga och gosa och prata, bara lyssna på henne, sjunga, gå promenader... Det är alldeles otroligt fantastiskt!


 


.I veckan har vi bakat och umgåtts, vi har busat och lekt både ute och inne... Haft myskvällar i soffan, varit hela familjen och tokat på badhuset =) Gud så mysigt det var!!! Promenerat och busat med hunden, legat och kramats i sängen alla tillsammans <3 Köpt ny säng åt hjärtebarnet IKEA - en loft säng som är super mysig! (byggt ihop sängen *pust* Vi har spelat spel och målat... Vi kar kramats och gosat alldeles underbart och skrattat så härligt tillsammans <3

Utöver allt detta underbara som vi mest bara njuter av så har vi "kollat läget" med varandra och testat och trilskats med... Riktigt charmig är hon prinsessan, men långt ifrån lätt är det ibland när man inte är riktigt stor...! =/

Jag vördar och är tacksam över den resa jag får vara del i, glad över de ansvar och stora förtroende jag blivit tilldelat. Det är en sann välsignelse, även om det inte alltid är så lätt. Jag vill inte ha det på något annat sätt <3


 


 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

29 oktober 2009 21:22

Låter underbart!!!!!!!!!!

De är vackra flickorna, & du med.

kram J

http://www.busnova.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se