Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

With a smile in my face

Av Johanna Widoff - 16 maj 2010 20:57

  När livet är underbart är jag omgiven av dem jag älskar mest  


Just nu halvligger jag nerbäddad i sängen med min lilla ängel tätt intill mig, med hennes varma lilla hand upp på min mage<3 Så alldeles otroligt magiskt det är med dessa små underverk! Som man påverkas, berörs, blir och är i deras närvaro eller av blotta tanken på dem...        

De mest underbara, de vackraste och de som betyder mest!
För er är jag bättre än vad jag kan vara!

       


"The perfect man" går på 3an och jag kan inte låta bli att le... Min alldeles egen (nja, delar ju med världens största pappagris och lilla snuttis som är mammagris också<3) underbara snygging och enda perfect man jag någonsin vill ha sitter ute vid hockeyn i vardagsrummet<3 Jag är så otroligt lycklig med dig Daniel!


Idag har vi haft en lugn och skön mysdag, liten förmiddagspromenad, hjälpas åt lite hemma, massa kramar, skratt och annat tok <3 Sen blev det taco middag hos svärföräldrarna och så lite kvällsmys hemma sen...


Felicia är alldeles underbar - min otroliga lilla skatt!<3 Så glad och mysig, nyfiken och jag är bara så stolt och glad att vara i hennes närvaro - hon berikar mitt liv!


haha Jag är för trött för att sitta och skriva allt som jag vill tänker känner och hade tankarna på först...


Jag vaknar alldeles för tidigt och sover inte allt för bra just nu. Men det gör inte så mycket, faktiskt! Jag vaknar med ett leende på mina läppar varje morgon och somnar i älsklingens armar (eller med snuttis tätt intill mig<3), med ett leende även då.

Kommit igång med löpningen och tränar fotboll - vilka båda är grymt kul! *älska* Däremellan mumsar jag choklad haha Vet inte vad det är, men blitt en riktig liten gotte gris - njuta av livet!

Är ute en massa som alltid på långa härliga promenader <3 Städar plockar och donar hemma, hittar på lite nya goda maträtter emellanåt och är duktig (tycker jag!!) som lagar egen mat till Felicia. I veckan ska jag försöka baka lite gott... Är sugen på att åka och shoppa lite, tittat ut på nätet så jag vet vad jag vill ha;)


Daniel och jag har en massa mys och skoj för oss och ja, ther's no one else!


Nu ska jag kramas med min Älskling innan jag kryper i säng *jäsp*

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se