Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Summer dreams

Av Johanna Widoff - 17 maj 2010 21:46

Lite små röd om kinderna, trött i huvudet och med en varm liten hand på magen... <3

Det var en hel massa jag ville skriva om, men efter idag har jag det faktiskt inte i mig. Varit ute i princip hela dagen och njutit av solen. Grymt skönt i sommarvärmen och bästa sällskapet! ;)


Promenerat och haft mysigt, busat skrattat och njutit av sol små prat, glass och allt som är med barn, hundar, sol och vänner...

Ronja löper och Mr Caine blev sådär gulligt "kär" i vår fina hund - inte lätt då... Charmiga kommentarer, sätt som man inte kan annat än le åt<3 Otroligt fantastiskt och alldeles underbart - lycka!


Sen var det skönt att komma in en stund, Felicia slocknade tillslut i vagnen efter att ha hållit sig vaken bra länge - är ju så spännande och roligt att vara vaken! Sitta i gräset och plocka och kravla runt. Fort går det och långt kommer hon<3 lilla skatten på magen, små prata med Älsklingen som kom hem och bara ha det bra en stund<3 (som om jag inte haft det bra hela dagen <3 ) Sådana stunder är värda hur mycket som helst faktiskt! Bara sitta eller vara tillsammans, prata om livet och ingenting och bara vara ... Sov ca en timme innan hon vaknade till . . men inte för nån längre stund :p Passade på att bara sitta och mysa med


Svårt att förklara, men fint känns det! Som den här lång helgen och igår när vi hjälptes åt lite och donade här hemma båda två... <3


Sen lagade vi god mat - couscous m massa goda grönsaker och fläskfilé =) Busade med Felicia och hade det mysigt innan vi stack ner till träningen (tränings match). Jag sprang igen och det är så skönt! Ronja tycker också det är kul!

Duktiga var vi idag också, bytena flöt på, vi jobbade, sammarbetade som ett lag, pratade och gjorde mål! Fotboll fotboll fotboll<3


Felicia är så go - vi har världens största skatt och mest fantastiska dotter!


Lilla ängel sover i bilen

 

Flower power

     

Fina hundisen<3   

   

Älskling och jag  


Dammsög idag och tvätta gjorde vi i helgen, disken är undanröjd och det känns riktigt skönt. Imorgon har vi inga direkta planer, det ska regna vad jag läst och det känns riktigt härligt!  =) Blir nog långpromenad (eller springa om jag känner mig hurtig :p ) mysa och gosa en hel massa med min lilla ängel<3 Skicka iväg något mail och lite sådant smått...


Jag vill in till Valbo i veckan och köpa lite nya kläder som jag tittat ut!!!

Nu ska jag sova, grymt trött är jag och hoppas lilla snutt kan tänka sig en sovmorgon imorgon ;p


              


Jag ska skriva och berätta utan att säga någonting.
För detta kan inte ord beskriva.
Du vet och jag vet, och det är de viktigaste,
vi vet tillsammans och bryr oss inte om de andra som inte vet.

. . .


Alltid!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se