Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 12 juli 2010

Sommar mys med famijlen

Av Johanna Widoff - 12 juli 2010 21:15


Lilla skatten sover nu... Jag är trött, så det blir sängen strax för mig också! Lite jobbigt när hon inte vill sova "när hon ska" - jag behöver en liten stund på kvällen ibland! Men hon är väldans gosig när hon är vaken!<3 haha Men var sjutton får hon all energi ifrån?


Min underbara lilla mysgroda - som mamma älskar dig!!! <3

 


På eftermiddagen slocknade hon hos mig efter endel kink och bök (efter bad, bus och lek hela dagen)... Sen kryper hon en massa på golvet, var med ut på promenad, duschade, åt gröt så fint själv och busade och skrattade ljuvligt så det glittrade och sprakade i hjärta och själ <3 Underbara lilla prinsessa!


 


Vi har haft en super vecka med hela familjen hemma <3 Daniel har semester nu och det är skönt att ha honom hemma lite mer, umgås, mysa och njuta av sommaren och vara tillsammans med barnen<3


Så i veckan har vi varit på stranden, skönt i vattnet! Felicia är så fashinerad av både sanden och vattnet... Känner, tar upp i handen (sanden) och låter den rinna mellan fingrarna, i vattnet plaskar och sprattlar hon lyckligt och tittar stort på alla andra barn (allra helst storasyster såklart!!).

Blivit en del mysiga promenader tillsammans, plocka blommor, lyssna på fåglarna och leka i lekparker... Det är häärligt att gunga!

 


Ätit mycket grillat -gott gott - äta ute och ta vara på det härliga sommarvädret.

I helgen
kom mamma och pappa o hälsade på =) Prata, mysa, skratta och bara umgås. Tjejerna tyckte också om det *så glad* Det betyder så mycket för mig när dem kommer upp och att tjejerna och dem tycker så mycket om varandra!! <3

Vi har spelat minigolf, Älskling<3 och jag har kikat fotboll, kramats i soffan, och haft en massa mys... Ätit glass, melon och annat gott som hör till på sommaren ;)

Dessutom har vi padlat kanot. Grymt mysigt och härligt på vattnet, tyvärr tyckte Felicia inte om flytväst - vilket jag kan förstå när den är så stor och klumpig! Så nästa gång får hon nog slippa följa med...

Kluckande vatten, vindsus i träden, fågelsång, glittrigt solsken och familjens närhet, tjejerna som skrattar och min snygging<3 I love it!

 Idag har jag varit duktig och tvättat undan sandiga badlakan och filtar mm från veckan ... Imorgon tänkte jag iaf dammsuga lite - blir lite sand på golvet! :) hehe

Nu på sen eftermiddagen / kvällen när Flisan krupit runt och busat på golvet har hon "ropat" efter sin storasyster som tyvärr inte är hemma den här veckan... Det är kärlek om något!!!


              

 Fantastiska fina systrarna<3 

Dem är så otroligt goa och fina med varandra!!Men nu är det dags att krypa i säng så vi orkar upp imorgon! Blivit några tidiga morgnar veckan som gått! :p


 (det är synd, när jag är så här trött när jag skriver gör det inte alls rättvisa känslorna jag vill fånga! =/ ) . . . . .

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se