Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 14 juli 2010

För kärleks skull

Av Johanna Widoff - 14 juli 2010 20:45Solvarmt sommargräs kittlar härligt under barfota fötter
Vårsolen värmer skönt mot huden
och den fläktande ljumma vinden som smeker kinder och rufsar håret
känns busigt underbarVilken dag! En annorlunda dag. En mysig, en varm och solig. En busig dag. 

En dag med kärlek<3


Felicia och jag vaknade efter en varm och klibbig natt alldeles för tidigt imorse. Det var inte ens morgon, men vi kunde omöjligt sova i den kvava värmen. Jag satte igång ac:n som Älskling införskaffat och bäddade åt oss på golvet (madrass) i vardagsrummet... Men vi hade piggnat till så pass, Felicia i alla fall :) Så hon kröp runt en stund, plockade och pillade lite, kramades och gosade, innan vi fick ro och somnade om. Jäsp!


Efter frukost blev det en liten promenix, men vi var så trötta så vände snart för att gå hem och sova . . . Det var skönt! även om jag hade svårt att få ro och sova. Jätte svårt att sova på dagen! =/


Pigga och glada efter nästan 2 timmar "middagsvila" packade vi och åkte till stranden med Niclas efter en god sallad ;) Hääärligt! =)

Sitta med fötterna i sanden och leka med Felicia, bygga sandslott, leka i vattnet... Fika lite melon och kakor. Sommar sommar sommar!

Felicia somnade efter en massa bus och då passade jag på att leka med killarna i vattnet ;) Ligga i sanden och snacka lite och Älskling <3 fick till det så bra när han tog mig och slängde mig i sjön :p haha


Skruttis och jag tog en tidig kvällspromenad med hundisen, gungade och gick lite i solen. Sen hjälptes vi åt och donade i köket =) Det är mysigt!

Tacos och det var så gott!


Kvällen spenderades till största del med bus på golvet tillsammans med mitt lilla hjärtegull<3 Vid halv åtta tiden kröp hon in i sovrummet, ville upp i sängen och sträckte sig mot mig... Eftersom det var en "bra tid" la vi oss och Flisan ville snutta på en gång! . . . . . Men sova - det var hon inte riktigt sugen på just då!

haha Lilla fis rumpa<3 Jag var närmare att somna än vad hon var en lång stund! Gosigt är det i alla fall, så kramig och go som hon är!<3


Det är så fantastiskt, otroligt och stort!

Där är så många känslor, sådan stolthet och fashination

Det är en kärlek som ingen annan!Usch jag är alldeles för trött för det här!

God natt!


(bilder kommer en annan dag...)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se