Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 18 juli 2010

Med hjärtat utanför kroppen

Av Johanna Widoff - 18 juli 2010 10:44

Idag blir en lugn dag... Natten var inte så lätt nämligen..

Hade först svårt att somna, låg och skrev lite och sen kom jag bara inte till ro. Vid 12 vaknade Felicia till så jag tog upp henne i våran säng (oftast somnar hon om på en gång). Inatt var det inte lika lätt, hon var inte nöjd med att bara kramas lite... Var upp o sjöng o vaggade henne . . . somnade till .. och vaknade .. upprepa tre gånger och för varje gång blev hon bara mer arg!

Var nästan så jag själv började gråta - usch så ont det gör när dem små är så ledsna! Hon har aldrig skrikit sådär förrut =/ Mammas lilla prinsessa<3

Men ibland måste man tyvärr bara vara den mest envisa! För att kunna sluta amma måste vi ju börja någonstans.

Vi tände lampan i sovrummet och plockade med lite saker när hon lugnat sig och då var hon så glad och busig så! Skrutt unge!<3

The happiest day <3

 


Annars hade vi super mysigt igår =) Flisan och jag är bra på det! hihi Efter morgonbuset och frukost tog vi en powerwalk i fin vädret. Det blev en sväng i skogen - looovely! Kramades mest en massa hela dagen, gick ut i lekparken efter lunch.. åååh så underbart <3 Vi gungade, hade pusskalas, kramgosade och kröp i sandlådan och kände på sanden. Felicia tittade på de andra barnen som lekte =) Så har hon börjat klättra på sandlådekanten..


Alldeles underbart var det!<3

   


Hemma sen när snäckan sov tittade jag igenom lite cd skivor och hittade flera mysiga bilder och filmer från de första åren vi bodde tillsammans<3 Var så mysigt att titta på *alldeles varmt inombords*


Var nyss in och till Felicia som vaknade... Suttit och kramats o jag tänkte börja med lunchen . . . Men så somnade hon om<3 ligger här på mig mage nu och sover<3 Mammas lilla hjärtegull <3


I förmiddags satt älskling och jag o planerade lite inför kommande veckors semester =) Kommer bli så grymt mysigt! <3 Bara att få vara tillsammans! <3 Sen det vi tänkt göra också...!!! Yeey! Haha Tur vi har tjejerna att "skylla på" så vi får hitta på lite skoj ;p

Massor att se fram emot!!! Bara det att vara ute tillsammans, bada, busa lite . . .


Näe, ska se om lilla skruttan tänkte piggna till så vi får äta lite innan dagen fortsätter.

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mamma

21 juli 2010 17:45

Härliga bilder!!
Ses snart :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se