Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2010

Today is a gift

Av Johanna Widoff - 2 augusti 2010 20:38

Trötter! Felicia<3 sover sött efter en massa gosisnutt och bus i sängen. Mammas ögonsten, min lilla solstråle<3


Nu på eftermiddagen har vi lekt en massa på golvet, byggt lego (alltså jag bygger och hon rasar! medan kissen kryper in i "legohuset" jag bygger ibland). Felicia älskar att klättra upp på den lilla studsmattan vi har :p Sen sitter hon där o kikar, leker med något, ropar att jag ska komma och sitta med, eller blir frustrerad över hur sjutton hon ska komma ner ;) hihi

Bestämde mig för att vi skulle ta en promenad och passa på att handla när vi var ute, men tyckte skruttan skulle få ta sig ner själv därifrån när hon satt där och var uppgiven... Satte mig brevid, kramades lite<3 försökte visa hur hon skulle göra, klättrade tillbaka upp... Sen satt vi och lekte "tack tack" och skrattade en hel massa<3


Gick en härlig rask promenad, handlade på Willys (hade inte allt), in på Maxi ... Hittade lite "extra" som "behövdes" :p Och promenerade lika raskt hem igen, njöt av solen, Flisan buset i vagnen och att livet ibland är riktigt bra - även om jag är ruggigt trött emellanåt =) Förstår inte varför jag sover så dåligt... =/


Lagade och åt mat tillsammans Älsklingen och jag (och Felicia så klart!) <3 Sen blidde det mera "på golvet bus" - vilken lycka det är att se barn upptäcka världen och allt däri! <3 Felicia kravlade sig ner från studsmattan framlänges . . . Hon satt och kramades med en gosenalle och gjorde en hel massa annat söt bus <3

Vid 19:30 blev det kvällsgröt, och hon åt så fint och bra! =) Till skillnad från alla gånger hon kleti kladdar, slänger skeden (MED mat) på golvet och div andra härliga förehavanden ;) Gosegrisen<3


. . . . . . . .


Jag är långt ifrån alltid lycklig! Lycka är flyktigt! Men ja, jag mår väldigt bra!
Jag har kämpat hårt och gråtit floder för att ta mig dit jag är idag. Jag har snubblat och famlat i mörker, vandrat mil längs livets vindlande stigar. Jag har läst mina läxor och gjort många fel.
Jag förtjänar att må bra, att glädjas, att njuta och vara lycklig! Om jag inte mått så dåligt som jag gjort, då hade jag inte mått så bra som jag gör nu.
. . . . . . . . . . . . .


2010-07-18

Du och jag min prinsessa

Fantastiska lilla underverk

min stolthet

Högt Älskade hjärtegull

Min Kärlek

- Du tar mig med storm

mitt hjärta svämmar över för dig!


Finns inte ord för hur oändligt mycket jag älskar dig,

hur glad jag blir av dig,

vilken lycka det är att ha dig vid min sida,

upptäcka världen, busi mysa och utvecklas...


Mitt liv vore fattigt utan dig - du förgyller min tillvaro!


Jag har upptäckt det fantastiska i många små saker jag glömt, lagt märke till det storslagna i världen... Sådant som allt för lätt faller i glömska när man "blir stor". Den härliga känslan av sanden som rinner mellan fingrarna... Solvarm sand mellan tårna, eller sommargräs som kittlar under fötterna. Pirrig lycka och känslan av att flyga fram när man gungar... Krypa runt på golvet tillsammans, leka tittut och Felicia kiknar av skratt. Och vatten! . . . .

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se