Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 4 augusti 2010

Mysa mysig trött dag

Av Johanna Widoff - 4 augusti 2010 21:15

Jag är så trött idag! Var vaken inatt med Felicia som vaknade och bara skrek ... =/ Stackars lilla struttan, tror hon drömde mardrömmar =/ Verkade iaf inte som om det var snutta hon absolut ville - för det har vi slutat med!!
Den här veckan ska vi dessutom trappa ner och snutta mindre på dagarna, inte för att det är "så mycket", men hon börjar bli så stor nu och måste kunna klara sig utan mig lite längre. Hade tänkt börja med förmiddagen, äta mellis banan o smörgås ist!
Idag gick det sådär när både hon och jag var så trötta på förmiddagen... La oss i sängen efter "lyxfrukost" med älskling och lite stök här hemma, gosi snuttade och somnade både hon och jag<3 Underbart det! Och verkligen behövligt! När vi vaknade kom Älsklingen in till oss så låg vi och busade lite och Felicia är så gosig och vill kramas <3

Efter lunch åkte vi till Valbo för att strosa Skönt att vara inne och bara vara sådär, kika runt lite när det regnade så ute. Hittade ett par ljusa treggings o ett par gråa jeans, båda på rea! ;) En vit o svart randig 3/4 ärmad topp o en söt/snygg klänning =D Alltihop på KappAhl faktiskt ("barn" avd) Tur man inte är så stor av sig haha ! Men jag har så svårt att hitta/köpa kläder till mig själv... Älskling hittade en super snygg skjorta och jeans.
Riktigt mysigt att strosa runt sådär tillsammans<3 Felicia var såklart också med! Satt/stod i kundvagnen o kikade, ropade lite när jag var "borta" (i provhytten) och kröp på golvet och hade roligt... Så söt när hon ska krypa under skynket/dörren och tittar fram under och nästan lägger sig på mage först<3

Svängde förbi Owes en sväng för att kika lite, men blev bara en snabbis bland plast blommorna... Hittade super läckra jag absolut vill köpa sen!!! Ska bara hitta på var jag ska ha de någonstans! :p
Felicia somnade i bilen efter Valbo, påväg hem svängde vi förbi Willys för en snabb handling, jag stannade i bilen med skrutt och trodde jag skulle somna! Det var så skönt att sitta där och lyssna till regnet mot taket/rutorna, regn är härligt!

Vid 17 tiden började vi med maten - paj - en med blåmögelost, en utan, och så en liten till Flisan... Gott blev det med massa grönsaker, bacon och annat som ska vara i. Och Felicia tyckte också om! =) Stoppade munnen full av kantbitar och tuggade och tuggade *sötast* Så ser hon hur vi blåser på maten åt henne och gör samma lika <3 Mysi lilla tjejen våran!

Sen har jag försökt/velat pyssla o greja lite, läsa lite pluggböcker ... Vilket gått sådär =/ Varit dels för trött och haft en liten skatt<3 som bara velat ha mammas uppmärksamhet och haft en massa lustiga ljud för sig... Så vi satt och pusslade, körde bil, lekte tittut, läste bok och kramades och lite annat busi tok istället<3 Bästa som finns det!

Kvällsgröt och dags att sova . . . trodde jag ja! Gnussar ögonen och verkar sås trött, vilket hon ju borde vara vid 20 tiden!! Ligger och gosisnuttar i sängen, sjunger och så somnar hon . . . Jag går ut bara för att bli inropad igen. Skruttisen sitter upp men lägger sig ner på mage så fort jag kommer in, stryker hennes rygg och viskar lite mjukt, går ut igen . . . in ropad igen . . . Sen lägger jag mig med henne igen för att kramas mer - då ser hon kissen och klättrar över mig och ner på golvet! Skitrumpa<3

Efter en stund kom hon och ville upp till mig och kramas/snutta och låg bara och myste i famnen<3 Plockade med mitt halsband (ett hjärta med två små hjärtan från barnen<3) så trött så trött! Strax efter 21 somnade hon tillslut när jag gick in med henne i sängen igen. Lilla gosan!<3

Nu ska jag kramas lite med Älsklingen min innan sängen väntar =) Får se vad morgondagen har att erbjuda ...

 
ANNONS
 
Rebecca

[url=http://rutigarooth.blogg.se]Rebecca [/url]

4 augusti 2010 21:54

Kläder på barnavdelningen är perfekt ;)

http://rutigarooth.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se