Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2010

Felicia min skatt, mitt hjärtegull<3

Av Johanna Widoff - 9 augusti 2010 20:45

Efter en timmes snutt, kram, gos, bus, gnäll och bök, sagor, sånger, snutt kram gnäll knölande, inget mera snutt, sånger och vyssande . . . Somnade mitt lilla underverk i min famn med huvudet mot mitt hjärta <3

    Ibland vet jag varken ut eller in hur jag skulle borde göra och vad som måste var bäst. Men på något vis, genom att göra det som känns rätt, så blir det det..!

Jag känner sådan enorm samhörighet med Felicia, med båda tjejerna, vi förstår varandra väldigt bra och hittar "det där" med varndra. Det är så svårt att förklara, en känsla, ett skimmer, en värme som uppstår i vissa ögonblick - det är magi!

 


I förmiddags efter frukost och morgon bus tog vi ut Ronja en sväng. Missade regnet, det var skönt ute! Felicia somnade efter en liten stund (höll sig vaken sent igår, förstår inte hur hon orkar, men hon höll igång ordentlingt! <3 ) Så det blev en ordentlig powerwalk - härligt!När vi kom in var vi sådär mysiga av oss och kramades hellre än lekte på golvet <3 Tog en bok och läste sagor i Flisans säng, hon hade också en bok, visade mig lite, kramades, lyssnade o tittade när jag läste, kramades mer . . . <3 Mamman njöt!

 


Lunch tänkte min lilla skatt inte äta idag, bara kladdi kletade . . . Men när vi var undanplockade och tvättade skulle det snuttas och mysas i soffan<3 Riktig liten go tjej idag!! <3 Ögonen strålade på henne och vi bara njöt! Skrattade ljuvligt när jag killade och busade med henne... :-D Åh det var så härligt!


Sen blev det bus och lek på golvet. Det är så härligt att titta på vad hon hittar på när hon kryper runt, och vilken fart hon har sen!!!

Kryper gärna fram och kramas med och klappar på Ronja när hon ligger på golvet... Eller sitter och tittar på Kissen, tar en leksak och "ger" till henne och så sitter dem och faktiskt leker tillsammans!!! Fantastiska lilla flicka! <3


. . . . .


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se