Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2010

In my heart <3

Av Johanna Widoff - 15 augusti 2010 20:52

Ibland kommer jag inte så långt när jag sätter mig ner för att skriva . . . Så kan det vara! Är många bloggar som inte blir skrivna, och mycket annat också för den delen! :p hahaI veckan har Felicia och jag bakat massa kakor ;) Var så sugen på att baka och gick av bara farten sen! Bra och gott att ha i frysen! Vi har långpromenerat, busat på golvet, haft en massa mysi gos och kämpat med att inte amma så  mycket . . . .

Vilket resulterat i bland annat lite vaken nätter :/ Det är tufft, det känns och jag är trött! När min lilla skatt dessutom tycker det är morgon strax före 6 ...!

Men när Felicia sedan på morgonen, efter en sådan vaken natt, vaknar och börjar prata lite och sedan gosi kramar mig en massa, tittar varmt på mig; precis som om hon sa "förlåt att jag skrek inatt, jag älskar dig mamma" <3


Idag har vi varit ute mest hela dagen i solen :-D Häärligt det! Men jag blev geting stucken på armen =/

Fick sällskap av Jenny och barnen större delen av eftermiddagen, grymt trevligt!! haha Så himla roligt vi har det och barnen är så väldans gosiga!!


Morr! Jag vill verkligen sitta och skriva lite ibland på kvällarna, plugga o göra annan "nytta" . . . Men jag är så trött o har bara fluff i huvudet idag!


            

Har haft en underbar dag med världens goaste tjejer

- ni förgyller min tillvaro,

ni berikar mitt liv!

Jag älskar er i all oändlighetÅh! Jag hade ett väldigt .. "olika" och trevligt samtal idag med någon jag inte trodde... Det gjorde mig glad! Eller njaeo ... det är väl egentligen både och .. men ja! haha


Now sleepe time!


 

Såhär somnade lilla ängeln imorse när hon var så trött efter vaken nätter och tidig morgon... Mitt lilla hjärtegull, min solstråle <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se