Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 19 augusti 2010

Nu . . .

Av Johanna Widoff - 19 augusti 2010 19:59

När jag väl sätter mig här ... är huvudet tomt.

Jag som har så många tankar, funderingar, som bär så många känslor och en hel massa annat fint som jag vill dela med mig av, benämna och sätta ord på. Gah!


Trött. Trött... Sömn, att sova! Det har varit några minst sagt tuffa nätter en tid nu. Minst en vecka tror jag, när min lilla skatt vaknat vid tre tiden och varit missnöjd.  


Det är inte lätt att vara liten och inte kunna säga vad som är fel, eller förstå varför mamma plötsligt bråkas med snuttet när det är det enda en bebis vill ha... Då är det inte lätt att vara mamma till sin lilla älskade bebis, som inte förstår och inte kan sova utan sitt snutt ...


När vi gått och vyssat, kramats, skrikit lite av missnöje och knölat, vyssat och kramats mer och mamman tror att bebisen faktiskt visst somnat om och så försiktigt försiktig smyger och lägger sig igen, med sin lilla skatt tätt intill sig . . . Men mamman tror fel! =/ Bebisen sitter helst och myser tätt intill mamman som helst ska gå och vagga och gärna småprata eller sjunga.

Tänk vilken liten mysgroda jag har<3 Mellan 3 och 5 på natten!


Nu ska jag kramas med min älskling innan sängen kallar med mjuka kuddar och en härlig, välbehövd vila!


 

Glada lilla älsklings flickan <3

Varje dag med dig är en lycklig dag!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

25 augusti 2010 15:16

Ja, jag ska börja läsa på CVL. Jag ska läsa vårdämnen + Engelska A och Samhällskunskap A :-) Vad ska du läsa för något? :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se