Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2010

Kärlek, utvckling, lycka

Av Johanna Widoff - 27 augusti 2010 15:17

            

Ett fantastiskt år,

salig lycka, oändlig kärlek,

prövningar, lärdomar,

skratt, mys och kramar,

utveckling, äventyr, nya upptäckter

och kärlek bortom ord och mått!


Våran lilla bebis är inte en liten bebis mer, även om hon inte heller är så stor än, tack och lov :p För jag vill nog ha min lilla gosis i alla fall en stund till<3


 


Förra helgen hölls ett litet kalas nere hos mina föräldrar, väldigt trevligt och fint var det! (tack så otroligt mycket för alla fina paket lilla fröken fick!!)

Felicia var jätte glad, kramades med mormor, lekte med de fina sakerna, åkte sin nya bil ;) busade med sin älskade syster, blev myggbiten som bara den, badade i poolen, åt tårta med hallon . . . Vi hade det super bra, kramades massor, skrattade, busade och njöt (förrutom myggen!!)

   


Jag är så enormt stolt över våra fina flickor!! Både hjärtebarnet och Felicia som är så härliga och goa tjejer<3 Det är ett rent nöje att ha dem med sig och vara med dem! (med det inte sagt att det, som med alla barn ibland, inte går emot med vissa saker :p )


 


Nu ligger Felicia och jag i soffan och kramas<3 Efter lite bus när vi ätit lunch tog vi ut Ronja och lilla skruttan slocknade.. Hade bestämt vi skulle kramas och vila tillsammans och låg och halvsov med henne nästan en timme när vi kom in :) Härligt och välbehövligt! Hon vaknade till för en halvtimme sen, gosade och myste och då somnade hon om... hihi Inte mig emot att gosa lite till! ;) <3

 


Jag har passat på att maila mina lärare, skriva och greja lite, försöka få ordning på tankar och göromål till hösten som kommer med en del förändringar...


Igår var den stora dagen, Felicia blev 1 år och det firade vi såklart ordentligt! :-D

Morgonen/förmiddagen spenderade vi med mys och bus<3 Promenad och bara ha det bra tillsammans hon och jag<3 Sen fick vi hämta hjärtebarnet, vilket vi är jätte glada för! Några kompisar kom på fika och lekte en stund :-D

Vid fyra kom farmor och faster... Åt middag tillsammans; kycklinggryta m ris (recept ála mamma) Felicia älskar det så var för hennes skull jag planerat och donat! I onsdags bakade jag cupcakes som vi kalasade på bland annat.


 


Felicia tyckte jätte mycket om sina presenter... Pappret och snörena var speciellt fina ;) Sakerna var roliga att plocka med dessutom! hihi

"Godispåsen" var en favorit, först gosakerna (mariekex och lite torkad frukt) och sedan legobitarna vi plockade i och ur "tatt-tatt" säger hon när hon delar ut saker ;) Ge och ta lekar är roligt och det var så mysigt att se hur hon kikade ner i påsen och hela armen försvann när hon stack ner handen för att plocka upp någonting<3


   


En glad födelsedags tjej somnade gott snuttandes i min famn<3


Presenter... :-)

Silver berlock "Angel" o katt "ringhållare"
xylofon
traktor m djur soom kör o spelar m djur ljud
Play 2 lern snigel plocklåda m hjul, trumma mm
Play 2 lern pingvin m roliga ljud, Racer bil
Bamse plocklåda m hjul
Stor färgglad badhandduk
Bobbycar, Fisher Price zoo
Mimmi bil, Duplo djur
Rosa "resväska"
matchande klänning o leggings x2 (en rosa m ränder stl 104 o en m röda blommor till i höst/vinter)
Barn är bäst i hela världen t-shirt, härlig mössa (båda lika som stora syster<3)


 


Nu ska jag försöka väcka min lilla prinsessa, äta lite mellis och busa mera. Ikväll blir det myskväll med Älsklingen<3
Fisher Price zooV
 
ANNONS
 
Linda

Linda

1 september 2010 16:20

Ja, visst blir dom stora snabbt? :) Tycker att det var högst tre månader sedan jag kom hem från BB med Hugo.. och om en månad fyller han 6 år. Vart tar tiden vägen? :)

http://lindqvist89.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se