Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2010

having a wonderful time living

Av Johanna Widoff - 6 oktober 2010 20:18

Jag bär så många tankar och känslor. Jag bär så många frågor och funderingar. Jag bär kunskap och ord, även om jag också har mycket kvar att lära och se.

Ibland verkar orden inte räcka till...


Hänt och varit mycket nu en tid. Eller kanske inte mycket heller.. Men ja.. Trött är jag för jag har sovit så dåligt. Lite jobbigt, men man klarar sig.

Felicia är alldeles otrolig! Hon växer så fort och är redan så stor! <3 Älskade lilla skatt<3

    

Kryper ner från sängen alldeles själv, klättrar i trappor utan problem, börjar till och med på kläm på att gå ner ordentligt! Hon står mest jämt och älskar att gå o hålla handen. Talar om vart hon vill, vad hon vill ha genom att peka "dä". Nyfiken, glad och härligt busig! Bläddrar gärna i böcker, pratar i telefon, leker tittut, klappar händerna när vi sjunger... Kramas, pussas och gosar<3 Har ett härligt humör och vet vad hon vill. Slår händerna för ansiktet och skrik gnäller "mmaammaa!" <3

Liten skruttis går på dagis och det går jätte bra! Visst blir hon ledsen ibland när jag går, men jag vet att det snart där efter alltid blir bra igen! Och när jag kommer vill hon bara kramas och vara hos mig en stund och det känns så gott<3

Felicia har kommit på att smör (bregott) är väldigt gott och äter sin smörgås "uppifrån" så hon har klet i hela ansiktet :-D Sen ska hon ha mer, gärna hela byttan om hon kommer åt ;)

Smakar och äter nästan allt nu tror jag och vill gärna vara med överallt. Gosi snuttan<3


Jag är så otroligt stolt över våran fina glada härligt goa tjej<3 Hon är alldeles fantastisk och jag är saligt lycklig när jag är med henne! Finns varken ord eller mått som gör rättvisa all min kärlek till henne <3 Att vara mamma och förälder är det allra bästa som finns!

 



Daniel, min sambo, min andra hälft, min stora kärlek, min älskling, min bästa vän... I över fem års tid har vi stått sida vid sida, mött svårigheter och bekymmer. Stälts inför stora frågor och många motgångar. Vi har gråtit och skrattat, hållit om varandra och varit så nära man kan komma någon. Vi har stått skilda åt i både rum och tid... Vi har tyckt olika, känt detsamma.

Vi har vuxit tillsammans, vi har valt tillsammans

och tillsammans klarar vi allt och vad som helst!

 

Vi har byggt ett hem, vi har skapat en familj och den lycka och kärlek som vi delar överstiger allt annat. Vi har inte mött alla svårigheter vi kommer att ställas inför. Vi har inte tagit oss över alla hinder. Men vi bär kärlek i våra hjärtan, vi delar sådan enorm lycka och vi vet båda två vad som är värt att kämpa för...


 


Jag är lyckligt lottad som får dela med liv med en så fantastisk person som min Älskade Daniel! Min tillvaro berikas av hans närvaro, liksom mitt hjärtebarns och våran dotters. Ni är dem bästa jag vet, de dyraste skatter liver äger, mitt hjärtas allra kärastse - jag älskar er bortom solnedgången! 


       

Hösten är härlig!



Jag har funderat mycket... Och jag undrar. Vad är egentligen viktigt och lägger någon vikt vid detsamma som en själv?

Vad är attraktivt? Vad är iögonfallande? Vad ser du i andra och varför? Dömer du? Har du åsikter, och vad vet du innan egentligen?


Som exempel "den omtalade vikten". Den perfekta kroppen med de rätta proportionerna... Finns den? Vem sätter idealen och vem har rätt att säga vilket som är bättre än något annat? Bryr du dig om hur andra ser ut? Eller oroar du dig för mycket över hur du själv ser ut?

Egentligen - är det inte viktigare hur vi ÄR?


Alltså, är det inte snyggare med någon som är glad, utåtriktad, social och rolig, än någon som har platt mage, kurvor "på rätt ställe", putiga läppar och glansigt hår? (nu vet jag att jag överdriver en aning, men förstår ni vart jag vill komma?)


Kan du njuta, på riktigt njuta utan något dåligt samvete, av god mat och snacks till film mys i soffan?


Det jag vill komma fram till tror jag är om du ser "små fluff" magar hos andra eller om du är mer upptagen att nypa i din egen? Eller - spelar det faktiskt inte så stor roll?


                 


Jag är så glad att jag tagit tag i mina studier! Att jag får chans att läsa, lära, disskutera, utvecklas och möta andra. Det är så härligt och himla kul!

Jag har jätte bra kurs kamrater och klickat med några fantastiska tjejer som är så himla fina! :-D


Nu ska jag läsa lite om jag orkar, annars blir det bums i säng och hoppas på att sova riktigt gott inatt!

I'm having a wonderful time living
Accepting life as it comes
And making the best of what happens

 
 
Ingen bild

Hanna

14 oktober 2010 20:26

Oj, fem år, inte illa! Skulle du inte kunna berätta om hur ni träffades, och hur ni blev tillsammans? :)

Johanna Widoff

15 oktober 2010 22:24

Tack för din kommentar! :-D Jo det kan jag absolut berätta om!... Ska ta mig tid att sitta ner och skriva lite, men nu måste jag sova :P Tack igen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards