Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 10 november 2010

Tiden räcker inte till ... =/

Av Johanna Widoff - 10 november 2010 12:38


Tiden räcker inte till åt allt som jag vill !!!


Vintern har kommit och världen är vit. Det pirrar sådär barnsligt härligt i magen! Känns mysigt och jag sitter här och ler åt det. Allt som hör snö och vintern till, julen, ljus, varmchoklad, filtar och gos i soffan. Pyssel och bus i snön!!! Vintern är en härlig tid och jag har många fina minnen från barndomsvintrar...


Känner mig duktig idag! Efter ännu en natt med lite bök och viss "oro" (?) mellan sådär 2 och 5 tiden... Jag vet inte vad det är men Felicia bökar en del och varken sover eller är riktigt vaken =/ Mamman behöver få sova!!

Cyklade (!) till skolan, pust! Så jätte halt kändes det ändå inte, men tungt var det... En lektion inställd (lite skönt just idag) Stressad inför examinationen på fredag då vi ska "spela teater"... Hur ska det gå?

Lunch på stan, alltid lika trevligt! Världens bästa tjejer<3 (och en kille fick vi med oss idag, trevlig han med!) Så iväg och handla, inte helt lätt på cykel men det gick bra, tur jag har bra däck och balans! ;)


Snart ut och busa med Ronja i snön lite och hämta hem mina snöänglar från dagis<3 Skönt att inte dagen blev så lång i skolan! Har en del att läsa och skriva...


GLAD! Posten kom med några böcker som jag beställt :-D Yeey! Hoppas på en bok till i veckan bara, skulle vara bra om den kom!!... hurrm


Kommit igång bättre med min stora "rapport" ca 10 sidigt arbete i svenska B om familjestrukturens förändring över 100 år i Sverige. Intressant! Dock stort och svårt emellanåt!Det är händer, känns och funderas en hel massa just nu. Saker som jag ibland är överens med, ibland inte alls. Saker som snurrar om kvällarna eller gör mig stressad och frustrerad. Andra ibland som gör mig varm och glad. Allt är inte så lätt jämt, en del är riktigt svårt och att få tiden att räcka till... det är ibland helt omöjligt!

Jag är så glad som har Daniel vid min sida! Han är så omtänksam, snäll och kärleksfull. Han får mig att skratta när saker känns tungt, håller om mig när jag behöver och är sådär bra som bara han kan vara<3 That's love!


Finns så mycket . . .


Nu plugga lite historia innan jag ska ut i snön.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se