Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 17 november 2010

Alldeles för trött..

Av Johanna Widoff - 17 november 2010 20:38

Världen är vackert klädd i vinterskrud och det där härliga jul/vinter pirret börjar smyga sig på :-D Jag älskar att julstöka! :-D


Felicia har fått tre kindtänder i veckan.. Så inte konstigt att hon bökar på nätterna... Börjar bli bättre i alla fall - jag behöver sova! Känner mig som "en halv" människa" och jag är inte alltid så snäll och trevlig som jag vill vara =/ Synd om min kära älskling<3


Känns som om det är otroligt mycket i skolan just nu, vilket är tufft när jag sover så lite som jag gör! Svårt att ha huvudet med sig ibland när jag skulle behöva det... Jag vet att jag är smart, tänker bra och har det i mig! Så det går.

Tur är mina härliga tjejer i skolan <3 Dem är BÄST!!! Annars hade det inte varit detsamma!!


Så imorgon har vi lite kvällsmys här hemma och det ska bli grymt kul att laga lite mat, äta, spela spel och bara ha skoj tillsammans utanför skolan.


Felicia är alldeles fantastisk! <3 Som jag älskar mitt lilla hjärtegull! Och som hon växer! Inte alls så liten mer, fastän det inte alls var länge sen hon kom till världen... Hon utvecklas och lär sig nya saker varje dag och det är alldeles fantastiskt att dela tillvaron med henne!

Idag har vi gosat och busat en massa<3 Kramats och sprungit runt runt i lägenheten - hon är så stadig nu! :-D


Felicia älskar att ligga länge och busa i sängen, vilket ibland inte riktigt passar mammans planer, men jag njuter! Det är så gosigt! Speciellt när hon är glad och mysig istället för att böka när jag tycker hon borde ligga ner och sova :p haha Man kan inte alltid vara överens! ;)


Igår var älskling och jag duktiga och donade med en massa inför nästa vecka. Känns skönt att ha en del gjort och koll på läget! Men det finns kvar och emellanåt känner jag mig stressad över allt som ska hinnas med . . . . Men det löser sig!Nu ska jag se om Älskling och jag ska kramas i soffan en stun eller om det blir sängen istället... Trötta småbarnsföräldrar! :)


Nu har jag i alla fall skrivit litegrann... Får se om jag hinner / orkar med att skriva snart igen... Är en del som händer och fötter nu. :-D


Lev livet, njut!

 
ANNONS
 
Ingen bild

hanna hedman

17 november 2010 21:12

och vad skulle vi göra utan DIG i skolan?! Fina Johanna, du klarar det där!

Johanna Widoff

18 november 2010 13:00

Tack goding där! :D Du är så himla trevlig snäll och härlig du!! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se