Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 5 maj 2011

Det går bra!

Av Johanna Widoff - 5 maj 2011 21:03

Jag klarar det, jag klarar allt! Jag kan och jag vågar!

Jag blir så stolt över mig själv, jag blir så glad! Vilken otrolig styrka och vilken härlig och skön känsla det är!

Lite ensam, mycket att göra, Felicia och jag, utan bil och körkort, men det går, det går riktigt bra! (även om det är sjukt tomt, tyst och alldeles ensamt utan pappa Älsklingen och allra käraste Hjärtebarnet/storasystern).

 

Vi har det bra i alla fall.. Lite fullt upp då jag fått för mig att hitta på en massa göromål här hemma ;) Plus praktiken (som är slut nu, känns både och - haft det otroligt bra, roligt, givande och trevligt, men skönt att landa lite i det nu också) och plugget, för det är några uppgifter jag håller på med nu, närmare bestämt tre ganska stora arbeten, som i alla fall snart är klara :-D Matlagning, inhandling, mys och bus med Felicia, mig själv...

Men det är bara att prioritera, och det har vi gjort! Hämta på dagis och ut och leka lite någonstans, handla om det behövts, gå lite ärenden på stan, laga mat och mysa lite.. Sen har jag försökt varva här hemma och hunnit med både tvätt, en massa rensning och städ i köket och några garderober och sådant. Känner mig så duktig! :-D (och dammsugit så klart)

Kvällarna och morgnarna (och ja, allt däremellan också!!) har varit så mysiga! Lugna, sköna, bara tillsammans med en massa gos <3 Kärlek kärlek kärlek!

Nästa vecka ska jag ta toaletten riktigt grundligt, bädda rent och tvätta undan det... Sen var det någon sak till jag tänkt för oss också.

 

Men nu går vi på helg Felicia och jag! :-D Åka iväg (kanske till Högbo) för att mysa och hitta på lite skoj.. Det blir härligt det! Tänkte försöka träffa lite trevligt folk och bara ha det bra ;)


Felicia är så go och hjälper mig så mycket när vi grejar.. Hon har sina saker som hon donar och plockar med, små pratar och grejar med mig Det är så härligt! När vi tvättar ska hon ha nycklarna och traskar själv i trappen, håller i sig i "gallret" under räcket (som är för högt än) och mig i handen.. så pratar hon och donar så det ekar i trapphuset Gullungen min


Vi har lagat lite olika god mat den här veckan, speciellt gott var kycklingen ;) Åt med ris, en smarrig sås och massa härliga grönsaker. Mums!

Ikväll blev det pannkakor, vilka jag tycker själv att jag gör riktigt smarriga, lite matigare och bruna och fina (inte sådär gula och slemmiga :p ) Snälla svärmor kom över en stund och körde så jag fick slänga lite skräp (noga med såndär sortering jag) och sedan iväg för ett annat fix som jag ordnat. Tur jag har som kan ringa om en bil när det verkligen verkligen behövs!

Annars är det bara att planera, traska eller ta cykeln!

 

Daniel, min kärlek, min älskling är Bäst! Han är värd allt det underbara jag hoppas att han möter, allt det fantastsiska han får uppleva!! Jag skulle så gärna vara där och dela allt detta med honom! Men man kan inte få allt.. Hur det än är så är jag så otroligt glad att vi har möjlighet att göra så här, att han fick chansen och tog den! Det är ju jätte stort!

Jag blir så varm och glad (och faktiskt alldeles tårögd) när jag får ett litet meddelande ifrån honom. Jag blir alldeles varm inombords och all den kärlek jag känner, som vi delar svämmar upp. Det är inte alls roligt eller så lätt att vara ifrån varandra. Det kommer en jätte jobbig känsla som ger magont.. Jag vill vara nära, jag vill ju ha honom här!!

Sen är det klart att jag varit van att sköta, fixa och göra mycket själv! Det har varit så med jobb och annat. Vilket fungerat jätte bra för våran familj! Klart man ska jobba! Klart man får träna och självklart ska man träffa sina kompisar!!! Man måste alltid få vara sig själv, en person och individ, även om man är förälder! Sen förhåller sig alla olika till det... :-)

Men känslan, vetskapen.. Nu är han ju bara så långt borta och kommer inte hem senare ikväll eller imorgon eller om en stund... =/ Blä! haha


Min vackra, underbara, älskade Daniel Ingen kan få mig så tokig som du, ingen kan få mig att må så bra som du (förrutom våra underbara tjejer också så klart!!!) Ingen ger mig fjärilar i magen som du, tar bort alla bekymmer..

Du är mitt kaos, du är min trygghet, du är min kärlek och min bästa vän!

Daniel du är allt jag vill ha!

 

Nu ska jag ta med mig min braiga bok och krypa ner i sängen och bara ha det bra. Skönt efter en dag med full fart och massa fläng. Iväg till dagis efter morgonstöket och lite bus. Sprang en halvtimme ungefär - härligt!!! Dusch och iväg till praktiken, vidare till skolan för en lektion om paliativ vård och sen hem (och jag trampar på när jag cyklar!) greja lite hemma snabbt innan jag promenerade till dagis igen för att hämta hem min lilla skatt Promenera iväg och handla lite, leka i lekparken en stund för Felicia ville det så gärna ;) Hem igen.. Pust!

Så kan det vara! Därför går vi på helg nu och ska bara mysa, busa, ta det lugnt och ha det bra... Vara ute, hoppas på fin väder! Så vi kan träffa lite finisar och mysa i Högbo eller så ;)


En go bild på Pappan och Felicia

 Saknar, längtar!!!  Mitt hjärta slår så hårt för er och jag älskar er mer än några ord kan beskriva!!!Vi tillsammans, nu och alltid!Näe, nu har jag svamlat färdigt!

 
ANNONS
 
Rebecca

Rebecca

5 maj 2011 22:19

Vilka härliga bilder och ord!
Duktig du! Hoppas ni får en bra helg! =)
Kram

http://rutigarooth.blogg.se

Johanna Widoff

6 maj 2011 09:22

Tack så mycker Rebecca! :) Detsamma!!! Jag tycker din blogg är jätte fin nu, riktigt härlig!!! ;) Massa fint och klokt!
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se