Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 14 juni 2012

består livet av många fler

Av Johanna Widoff - 14 juni 2012 21:15

Om jag är en tårta är bloggen en tårtbit. En del av det som är jag och vad jag känner för att dela med mig av. Det är så jag vill vara, det är så jag vill se på livet och det är den delen av mitt liv som jag vill visa. Det är så att jag är och vill vara en positiv och glad tjej, med massor av bus, glädje och fullt av kärlek och påhitt.

Det är så jag är, det är så jag vill ha mitt liv, och det är också någonting som jag vill dela med mig av och se att fler känner och upplever. Jag ser ingen vinst i att jämföra mig med andra, vad någon har, eller inte har. Jag är här och nu och jag är tacksam i det. Vill jag mer eller annat, då försöker jag se hur jag kan ta mig dit.

Älskar att läsa tex Mia Törnblom och Mia Skäringers böcker om livet, hur man lever, om självkänsla och bilden av sig själv. "Armlös, benlös, men inte hopplös" var också en bok som berörde, "Dröm liv", och "Alkemisten" har jag läst flera gånger.


Böcker om människor som lever, som lyssnar till sitt hjärta, följer sina drömmar. Som väljer att se, vara tacksam och känna. Super härliga böcker som ställer frågor, som får en att tänka efter lite extra över vad man värderar i livet. Böcker som får en att vilja ta vara på, följa sina drömmar och kämpa lite extra även om det tar emot ibland - för när man är på väg någonstans så är det klart att det kan komma en uppförsbacke eller två. Det viktiga då är att man tror på sig själv, kämpar på lite extra . . . Det är väl värt mödan när man kommer fram! :-D


Sen består livet av många fler tårtbitar, vägskäl, pusselbitar och frågor att ta ställning till. Det är så livet är, det är där charmen och spänningen ligger. Det är där vi utvecklas, växer och finner nya spännande äventyr och vägar att färdas längs. Det är så vi skapar nya kontakter... Det är det som är så skört och vackert med livet, att man inte riktigt säkert kan veta var man är imorgon.


 


Det vi har är vackert och värdefullt för mig. Det vi delar är starkt och skört. Innerligt, tryggt, det ger mig kärlek, det får mig att växa. Det vi har skapar minnen, det ger mig drömmar. Det vi delar är stort och litet, varmt och härligt... Du och jag, här och nu - alltid tillsammans   


Att tillsammans växa och bli starka genom prövningar och motgångar, lära sig av de slitningar som uppstår och tillsammans finna lösningar, nya vägar och bygga någonting starkt och hållbart. Att tillsammans dela glädje och sådant som gör ont. Att tillsammans våga vara sig själv och både kräva tid och utrymme.
  Nu är jag trött efter en massa bus och lek hela dagen

Jag är så ofantligt glad som har er, så tacksam för att jag får vara och finnas här med er!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se