Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 10 juli 2012

Skönhet i de små sakerna

Av Johanna Widoff - 10 juli 2012 22:18

Jag vet inte var jag ska börja... Klockan är mycket, jag är trött egentligen, men har inte skrivit på länge och känner ändå någonstans att jag vill få ur mig några rader.


Våra små söt hjärtan sover gott, hemma, i sina egna sängar. Men när det är olika, när det är annat, och när man är lite uppspelt, som man gärna är på sommaren, med ljuset, efter semestern och så vidare så tar det en stund att varva ner ibland. Speciellt också när det är så mycket bus man behöver hitta på sådär lagom till att man ska sova..


Borta bra och hemma regnar det mest, eller? ;-p Hade gärna stannat någon dag till, Felicia längtade hem till sitt gula hus, till sina saker, till att titta på film, till hundarna! Hundarna längtade vi nog efter alla, och hundarna efter oss för vilken fart det blev när dem kom hem! <3 Våra fina fina hundar! Och jo, det är skönt att komma hem, samtidigt som det är skönt att vara borta också, mysigt!

Bo i stuga är verkligen charmigt, hur charmigt som helst! Jag gillar till och med när det är lite "gammalt och rustikt". Tänker tillbaka på våra sommrar på Öland och vet att vi bara måste åka dit någon sommar längre fram!

Jag gillar att det är litet, att man är nära varandra, jag tycker om när man lyckas hitta sådär härligt braiga campingar som passar familjen, variationen, det nya.. Äventyret i sig att inte vara hemma och upptäcka nya platser.


Första semester veckan har varit, ja, faktiskt, hur bra som helst! :-D Vi har lyckats undvika de värsta skurarna på något fantastiskt sätt och fått njuta av solsken, bad, äventyr, utflykter, lata dagar, mysiga kvällar, bus, skoj, glass, promenader och jag vet inte allt.


Önskan för i år var mycket bad och det var vad som stod på "schemat", det var också vad vi fick till allas glädje. Både i sjöar på olika badplatser och på Skaras sommarland. Vi hade införskaffat våtdräkter och ett litet "halv tält" (typ "UV skydd"/regnskydd) vilka båda var bra investeringar! Sen var det full fart och massa skoj!

Resan ner var ganska lång, med med något litet stopp för mat intag och så gick det bra. Vi är otroligt stolta över våra duktia tjejer som verklgien är helt fantastiska och sköter sig så bra! Det blev en rolig och mysig resa, även om det så klart inte alltid är roligt att sitta länge i bilen. 

Hem resan delade vi upp lite genom att stanna över på en camping strax utanför Örebro på vägen hem.


Nu bjuder jag på lite bilder från senaste dagarna, skriva mer får jag göra en annan dag! <3 Lilla blötdjuret som plaskar och simmar <3 Solstrålen som busar i gräset med mamma <3

 


Med dig i mitt liv är jag lycklig

Min fina älskling


På äventyr i skogen bland varg grottor, troll och små skogs feer..

Och små djur som äter lunch


 Hungriga vänner och annat fint

   


I mammas famn <3 I mammas hjärta <3

Min Älskade lilla skatt


 


Skönhet i de små sakerna

    
ANNONS
 
Lena

Lena

11 juli 2012 20:18

Vad härligt ni verkar ha haft det!

Fyndade kläderna på ånyo. De hade nån 10 kr dag där :)
Springer gärna så fort mitt knä blivit bra. Just nu mår det inte så värst bra.


Kul att du gillar bloggen, det värmer att höra! :)
Kram kram

http://www.gopublic.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se