Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 21 juli 2012

A day off

Av Johanna Widoff - 21 juli 2012 16:49

Har tänkt på det där med att vara ledig... Vad är det egentligen och vad är man ledig ifrån?


Idag jobbar jag inte så ledig från jobbet är jag! Jobba hemma måste man ju göra i alla fall, diska tvätta....


Men idag har vi låtit sådana måsten vara, nästan helt. Istället har vi passat på att bara mysa vara tillsammans och njuta! För det här vi :-)
Skrattat, kramats, lekt, busat, skrattat mer, kramas mer och skojjat igen. Alldeles underbart har det varit.


Vi tog en promenad i solen, plockade blommor, tittade och pratade om saker
Vi såg. Gick till en jätte fin liten lekpark inbäddad i ett mysigt grönområde där vi spenderade hela förmiddagen i solen, blåste bubblor, sprang barfota i gräset, gungade, kastade boll...


Felicia gick själv en stor bit av vägen hem, balanserade, tittade på blommor eller små saker längs vägen- hon är såstor nu!
Till lunch var det beställt pannkakor så det vispade vi ihop tillsammans, sen dukade min duktiga tjej åt oss <3
Balkong mys av bästa sort! Felicia hamnade i mitt knä, sen hämtade vi en liten filt och satt där och gosade och skrattade tillsammans hon och jag <3


Sago läsning gillas så vi kröp upp i soffan när maten var bortplockad och läste många sagor om spännande och fina saker.


När älsklingen kom hem åkte vi till svärföräldrarna där vi plockade bär och grejade. På hem vägen passade vi på att köpa hem sushi till ikväll ;-)
Felicia satt och gosade i min famn, trött efter allt spring och bus idag, så nu sover hon i soffan med sin lilla filt. Gull hjärtat! Det värsta nu, hur söt och go hon än är, är att hon är omöjlig att väcka och inte alls blir glad när man gör det :-/


Molnen har blåst fram nu men jag hoppas på mer sol sen. I alla fall några dagar i veckan när jag är ledig och tänkt hitta på lite roligt :-)


Nu ska jag fixa lite för imorgon har vi planer...


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se