Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 6 november 2012

I mitt hjärta, förut och nu

Av Johanna Widoff - 6 november 2012 16:58
Idag har varit en svängig dag. Sovit lite lite någon dag tror jag och haft mycket, riktigt mycket, framförallt i huvudet. Då blir man lite trött också. Tjejerna sover tryggt och gott, ordentligt ombäddade. Felicia somnade "upp och ner" inbäddad  i en liten koja som hon bäddade och stökade i en stund innan hon kom till ro.. Fylld av värme inombords och glödande kärlek. Underbara barn!   


Idag har jag flängt både fram och tillabaka, inte kul när det blir stressigt, inte roligt där det är rörigt eller otydligt, men väldigt roligt att få lära sig en massa! :-D Nu ska jag bara lyckas förbereda mig till på torsdag, få lite respons och skriva färdigt, genomföra en planering samt utvärdera och påbörja nästa uppg, den lite mer avlägsna.. Inte mycket kvar nu faktiskt... Sen är det bara en termin kvar! :-O


Jag stannar, jag finns här för dig

Håller om dig när du behöver närhet och tröst

Jag vill lyssna på allt du har att säga

och bara finnas där när orden inte räcker till

Jag vill dela all din glädje

jag vill följa med på livets äventyr

Du ska möta livet med nyfikenhet

jag vet att du kan

Du är så stark och så modig

Jag tror på dig och finns alltid vid din sida

Alltid med en öppen famn, allt medan du prövar dina vingar

Du är aldrig ensam

Så oändligt älskad!

 

 

Så lite eftertänksamma ord från förr...

 

Du formar din egen sanning, du skapar din egen framtid!

Din sanning är alltid relativ, eftersom den mäts ur de ramar du väljer att sätta upp. Vilket också gör så att den inte alltid stämmer överens eller matchar någon annans sanning. För det inte sagt att den inte är sann.

 

Det beklagliga med sanningen är att lögnen ibland verkar mer sannfärdig.
Carl Erik Soya (1896-1983)


Det finns sanningar men ingen sanning. Jag kan mycket väl hävda två helt olika saker och ha rätt i båda fallen.
Robert Musil


Det finns dagar, som bara är sådär underbart bra, vare sig man kan säga någon direkt anledning till det, eller inte. Sen finns det dagar som bara känns skit, ibland kan man säga varför, och allt går emot än. Men ibland hinner man bara inte med och det känns helt enkelt inte riktigt bra.

Det finns dagar som är lyck fulla, perfekta, man lyckas, det går bra och oväntade positiva saker händer.

 

Det finns många slags dagar och allting kan hända!

Men vad som än händer är det upp till mig själv

hur jag möter det och vad jag gör av det som jag får.


Hur skulle jag vilja ha det, vad tror jag är bra, "om det var jag", "om det var si eller om det var så"...? Det är frågor jag ställer mig ibland i nya situationer, försöker ge min första tanke eller känsla lite perspektiv, kliva utanför och titta på saken en gång till.

Man lär av sina misstag och det är lätt att vara efterklok, så sägs det. Men hur ofta skulle Du ha agerat annorlunda om du fick möjlighet? Hade det hjälpt om du hade gjort det? Vad hade resultatet blivit om jag gjort det på ett annat sätt? Ja, det får vi aldrig veta, och om om fanns hade ingenting funnits!


Nuet är en gåva! Vi kan inte leva i gårdagen om vi vill skapa någonting gott imorgon. Det är idag vi måste bejaka och ta till oss, gryningsljus eller vårens första blomma, glimmande frost eller vinterns första unika snöflinga, ett skratt som klingar mellan våra hjärtan, en flyktig blick eller varm beröring...

 ______________________________________________________________________________


<3 Mitt hjärtetroll, min skatt och fantastiska lilla sosltråle <3   

Tänk så glad jag är att jag har dig och vilken lycka det är att vara din mamma och ha dig i mitt liv!!

Men så fruktansvärt fort du växer, så mycket du lär dig och som du utvecklas. Vilken otrolig resa att få uppleva och dela med dig! Tänk vilken vilja du har utvecklat, och som det kan bli ibland om man vill olika. Så skönt det är att prata då, berätta hur man tänkte och vad man vill, för då känns det ju bättre.

Förlåt mig ibland när jag tappar tålamodet, eller är alldeles för trött för att riktigt höra och förstå.

Jag gör alltid mitt bästa. Tillsammans klarar vi det i alla fall, tillsammans gör vi det bra och

jag är så lycklig som får lära mig så mycket av dig! 
ANNONS
 
GeMina Arts

GeMina Arts

8 november 2012 13:47

vilken underbar bild :)

http://geminaarts.blogg.se

Johanna Widoff

8 november 2012 19:22

Tack så mycket för din fina kommentar, hoppas du fortsätter kika förbi! ;)
Trevlig kväll!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se