Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 16 november 2012

Fredagen tog slut

Av Johanna Widoff - 16 november 2012 21:44

Den här veckan har bara rusat förbi, liksom den här dagen som bara.. försvann! Det är verkligen mycket som både händer, känns och ska hinnas med just nu och det är inte alltid så lätt att få ihop..

Felicia fick vara hemma med mig idag, vi tog lite sov morgon och låg kvar i sängen och kramades lite.. Busade under täcket och bara hade det bra åt att inte måsta stressa iväg. Jag älskar sådana dagar!


Dessutom börjar det bli halsont och snorigt igen, vilket jag tänker försöka ignorera tills det försvinner, nyss!


Bilder från veckan som gått... Det säger liksom mer, för dels orkar jag inte skriva och sen skulle det mest bara bli svammel i alla fall just nu :-p

    

(Felicia sover ofta nu gärna i "koja", eller plockar ihop huvuddelen av mjukisar och dockor och radar upp de/bäddar om vid henne i sängen... Gullis!)


Även bild från Belissima där jag var på floating och massage, vilket jag känner att jag vill nämna! Floating för er som inte testat.. ja vad ska man säga? Otroligt häftig upplevelse!!! Du stoppar pluppar i öronen och lägger dig i en becksvart låda och flyter på saltvatten... haha Kanske låter lite läskigt :p Vattnet, huden och luften blir i samma behagliga temperatur vilket ger känslan som av att sväva. Avslapnande, härligt, fantastiskt...!! Läcker upplevelse och vilket lugn!!

Massagen sen (rygg och nacke) var ju bara... åååh! Massage är så skönt! :-) Perfekta julklappar om man inte vill ge saker, som ändå ofta är överflödiga..


Himmel som jag är imponerad av Felicia!!! Mer fantastisk liten tjej har jag aldrig sett på maken!!! Hon satt så fint, frågade snällt, berättade eller visade något och vara bara go och glad hela tiden!! *stolt mamma* När jag vid ett tillfälle bad henne sitta med sina saker och lite "fika" så att det inte skulle bli nå tok, bara gjorde hon det, hur lugnt som helst och utan protester. Sen fick hon vara med på ett hörn och alla tyckte hon var så fin!


Jag tycker så mycket om att hon kan ta för sig, vara med på ett hörn, säga, berätta och kör på sitt sätt.. Hittar på och är sådär charmig som bara hon kan!!! <3<3<3

Aktiviteten gick i alla fall bra, nu är det bara utvärderingen på tisdag och att ha skrivit litegrann till dess. Check!


Klockan är mycket och jag är trött, mina älsklingar sover redan och snart ska jag krypa ner hos dem <3 Blev ev riktigt bra fredag idag, dels fick jag ha min lilla skatt med mig hela dagen, vi cyklade till och från skolan, sen skulle vi till affären och handla.. men Felicia var lite trött o somnade.. så vi "löste det" och jag fick i lugn och ro strosa igenom hela affären och titta på vad helst jag ville, med ett varmt leende inom mig över den vackraste lilla flickan som finns!


Hemma sen ikväll har det bara varit gos, plus en lång promenad med hundarna medan älsklingarna busade kvar här hemma... God mat, film, lite annat plock och gottis bus i sängen med film och kramar <3 Idag var bara en sådan dag!! :-D


Imorgon får vi se vad det blir av... Jag vill baka bröd, jag vill skriva diskussionen till min engelska uppsats, jag vill läsa på om funktionsproteiner och jag har funderat på att korregera min fallrapport... Jag vill dessutom dansa med Felicia och hoppa i sängen en stund... Gå en lång promenad och hoppas på solsken.. tänkte hamna på någon loppis eventuellt eller svänga runt lite i alla fall... Börja fundera lite mer ordentligt över julklappar och kanske inhandla någon.. Låna ut Felicia en stund till farmor och farfar (dem vill ha myspys tillsammans) och passa på att gå på bio med älskling och "leka dejt" (eftersom vi knappt alls gjort det)... Dessutom vill jag till Rusta/Dollar och leta på en canvas duk för att måla en tavla och gärna påbörja lite sy pyssel...

Ja det är inte lite man vill göra, tur att jag inte måste göra ALLT imorgon! haha Nu ska jag kura ner mig i sängen, och hoppas att ingen har snott min kudde :-p


Så här kan det bli när man är lite trött men absolut ska åka och handla... Otroligt att det inte blev livat när hon vaknade till och hade missat handlingen... Tror hon kände på sig att mamman fixat det där i alla fall ;-p

 

Dikt jag skrev till Felicia när hon var liten...

Mammas lilla Ängel
Obeskrivligt är
den ofantliga lyckan i att ha dig i min famn
den trygghet och det lugn jag känner inför dig,
som du utstrålar snuttandes vid mitt bröst.
Värmen som sprids i hela mig
för den oändliga kärlek mitt hjärta bär för dig.
Du är vacker som en dag
och jag blir rörd till tårar för lyckan i att ha skapat
de fantastiska lilla underverk som du är.
Dina mjuka små fötter
som först staplande och sedan säkert
kommer föra dig längs livets vindlande stigar.
Dina glittrande varma ögon,
som nyfiket upptäcker världen utanför.
Dina starka små händer som håller mitt hjärta så hårt.
Mamma älskar dig bortom stjärnorna, över alla berg och hav,

alltid!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se