Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 20 november 2012

Vissa dagar.. är som vissa dagar kan vara...

Av Johanna Widoff - 20 november 2012 17:45


Faa ... Så kan man väl få börja, någon gång, bara för att. För att ppffhhsccchh så går luften ur en lite. Suck! :-/

 Tjejerna leker sjöslag i badrummet, skratten ekar och vattnet flyger. Det är bara såå underbart! Det gör mig så varm glad, i alla fall en stund. Jag har ont i huvudet och en aningens ont i magen. Maten puttrar strax klart på spisen, det är dukat och salladen står redan framme.


Älskade vackra små goa barn. Fina kloka tjejer. Busungar och charmtroll! SOM jag är GLAD att jag har just er båda i mitt liv! Alldeles strax vill dem komma upp, alldeles strax är maten klar. Alldeles strax kommer pappan hem. Alldeles strax vill jag bara gå och gömma mig från alla måsten, allt som ska och allt, som bara är för mycket just nu.
Jag vill hinna med, jag vill ha tid. Jag vill kunna göra, kunna vara, kunna sitta, utan dåligt samvete. Jag vill inte måsta prioritera allt så noga och hela tiden välja bort, det som inte hinns med, alls, just nu. Jag vet att det kanske bara är "just nu", men bara det kan kännas som en evighet ibland...
Kanske är jag lite orealistisk, kanske är det inte såå mycket som det känns. Kanske är jag orättvis på mig själv, kanske tar jag på mig för mycket.. Eller ställer för höga krav på mig själv. Eller så är det bara, lite mycket, på en gång, just nu, och det känns, alldeles för väl.

 


När barnen är torra och maten äten blir det lite mysa innan det är dags att kramas och släcka lampan. Älskling och storasystern kryper upp i soffan och spelar lite tv spel tillsammans medan lill skruttis och jag bäddar ner oss i sängen och kikar på Nicke Nyfiken, Felicia med någon filt och gosis, jag med lite plugg som ska läsas igenom och markeras..Sen är det kväll och imorgon en ny dag..Trevlig kväll och god natt. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se