Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 29 november 2012

Glädje besked, vila och pluggande

Av Johanna Widoff - 29 november 2012 12:57

Här är mitt vinnande bidrag i foto tävlingen "vad är semester för dig" och motiveringen:


 


"Sommar!!! Solhatt, sommarklänning och färska jordgubbar. Man kan riktigt se hur den lilla flickan längtar efter att få äta sin härliga skörd. Matchningen i färger och solstrålarna från sidan hjälper till att förmedla en härlig sommarkänsla och det är den känslan som gör den till årets bästa sommarbild."


"Att fånga känslor på bild kräver närvaro, kvickhet och en alldeles speciell känsla för sammanhang. I synnerhet när det är barn som är motivet. Här går det inte att ta miste varken på det lilla barnets lycka eller smaken av jordgubbarna som går rakt igenom bilden. Ett fantastiskt finstämt foto som rör om i hjärtat hos alla som är föräldrar eller bara bär på en evig sommarlängtan. En solklar vinnare av vad semester handlar om på riktigt."

 

Stort tack till SCR, Svensk Camping för den fina motiveringen, 1 platsen och det fenomenala priset! :-D


Jag älskar att fota och kameran är med nästan jämt ( om inte så finns det ju alltid på mobilden nu mer.. haha) ibland blir det säkert lite föt mycket knäppande, men det är ju så roligt!!! :-) Den här sommaren har jag börjat jobba mer med olika inställningar, och det kan verkligen höja bilden! Det är roligt att gå ner på djupet och fånga små detaljer, och det är härligt att fånga ett vackert landskap. Självklart vill jag även föreviga och spara händelser, stunder och vackra minnen, delade med dem som är betydelsefulla och viktiga <3Så, för alla er som nu ser tillbaka på sommaren eller längtar hett efter nästa:

                        


Själv är jag glad åt att marken äntligen är vit, även om det är kallt. Nu vill jag bara ha m e r ! Tillräckligt för pulkaåkning, snöbygge och annat ute bus! :-D I veckan har jag hunnit med lite små plock med julpynt, även om vi inte har så mycket, behöver köpa julgardiner och några stjärnor eller sådant, men vill ju hitta några som jag (vi) verkligen gillar i så fall!! Hurrm..

Felicia ligger nerbäddad i sängen och ser på film, jag pluggar lite medan hon vilar en stund. Skruttisen som är hängig och hemma från dagis. Nu har jag i alla fall delat med mig av några rader. Har lite annat på G:e som kanske kommer upp snart.


Tjingeling så länge, nu blir det lite gos (inte med knä hunden som vilar huvudet på bordet) med Felicia och plugg plugg plugg tills hon är sugen på att göra något annat igen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se