Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 30 november 2012

Yrsnö, pepparkakor, julstjärnor och proteiner

Av Johanna Widoff - 30 november 2012 09:45

Gårdagen och idag.

Igår var vi hemma Felicia och jag, liten trött och små hängig tjej. Eller ja, emellanåt var hon riktigt pigg, men sen ville hon bara ligga och gosa. Vi blev hemma idag också eftersom gårdagen var som den var. Men nu verkar hon allt vara bättre! Skönt att det inte vart något värre!

Jag pluggade på om funktionsproteiner och skrev, men måste göra färdigt idag, hur nu det ska gå till med en liten finunge som bara vill leka.. Pyssla brevid mamma var liksom inte så intressant.. Hurrm..

Igår blev det alltså lite film mys, dans till "barnens bästa" eller liknande och lite annat små plock. Vi bakade pepparkakor, hjälptes åt att städa lite grann och hittade faktiskt ett par röda gardiner som fick åka upp i vardagsrummet. På något sätt idag ska vi ta oss ut, och förhoppningsvis köpa ett par till som jag hittat nu. Stjärnan inköptes förra året och passade kanon :-)


Idag yr snön utanför som bara den och marken är härligt vit! Äntligen säger jag! :-) Kommer inget kommer inget, kommer allt!? Nu känns det som att det snöat flera dagar i sträck... nästan!? Har faktiskt nästan (?) lyckats övervinna mörkerrädslan jag alltid haft och några kvällar nu gått riktiga kvällspromenader. Underbart!! Ska försöka hålla i det, men blås kyla och yrsnö är väl inte riktigt toppen vädret att vara ute i.


Nu har vi kommit överens om att jag får sitta och skriva inne med Felicia medan hon leker, så får man försöka göra allt och lite samtidigt :p Där försvann min sista gula markeringspenna också.. 


 

Ser fram emot imorgon eftermiddag / helgen då vi har lite mys planerat och förhoppningsvis ska åka ut lite och vara i snön. Jag pysslade lite igår kväll och mer blir det idag för att förbereda lite små saker nu. Längtar till i veckan när vi är alla hemma tillsammans igen!! <3<3<3<3

Tjingeling! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se