Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 2 december 2012

När det snöar, 1:a advent och invigning

Av Johanna Widoff - 2 december 2012 21:45


God Jul och Glad Första Advent!

 

Som synes har det snöat en del i veckan... Det var grått uppåt, eller nästintill vill där med, och vitt neråt. "Hela världen" (ja, den närmast liggande i alla fall..) är klädd i vinterskrud, och idag skimrade den så himelskt vackert! Tidigare dagar har det snöat nästintill konstant, vilket gjort att man inte varit jätte sugen på att bege sig ut. Tack mina fina go hundar, för att man ändå får komma ut, för nog har det varit skönt ändå! :-) Hundisarna tycker om att busa i snön, men kanske inte riktigt när de får "simma" fram i den.. :p Felicia STÅR upp så nog är det mycket snö! :-O 

 


När vädret ute inte är så inbjudande kan man ju pyssla och mysa inne, vilket vi har passat på att göra! Dans, sång (Felicia sjunger sina trudelutter och börjar kunna julsångerna.. ganska bra nu;p ), lite julpyssel och annat skoj. Jag vet inte vad vi har gjort egentligen, men på något sätt har vi liksom hamnat i kramar och skratt så man nästan kiknar.

Så fantastiskt härligt det är att skratta så med någon som man älskar sååå ofantligt mycket!

Finns inte ord för all min kärlek till dig mitt hjärta <3

Felicia har gärna snoddar i håret, och spännen med, och nu har hon fått tag i ett lucia band som hon gärna också vill ha, samt en pärlgirlang jag gjorde till halsband åt henne ;-) Go skruttan, min vackra kloka lilla prinsessa <3

Du har en sådan charm så det är inte klokt!

 


Idag sken solen och himlen var blå, så efter julkalendern (äntligen en som faktiskt verkar riktigt sevärd! :p) pälsade jag på mig och tog med hundarna ut på en promenad. Som det var härligt! Åh vad jag njöt av solen, av tystnaden och friden som snön på något sätt skapar.. Det är så ofantligt vackert och verkligt magiskt med solsken i snö!


Det är inte så lätt att vara liten.. och vänta.. och vänta. :-/ Vänta på att få öppna luckorna i kalendern, vänta på att storasyster ääntligen ska komma hem. Vänta på att tomten ska komma med paket.. Vänta!


Efter lunch hade vi laddat upp i alla fall och gick ut tillsammans i solen för att inviga pulkorna, och backen, tydligen.. Är man först ut efter ett snöoväder är det inte bara gångvägar som behöver göras framkomliga. Pust! haha Vi fick traska upp gångar att komma fram i och sedan ploga och skotta upp en backe att åka i! :-p Men åka blev det och som det var kul! Felicia ville till och med åka själv, så jag fick snällt traska upp och ner i backen, tills jag "snodde" pulkan och "ramlade av" så hon fick skratta lite mer ;-) Sen gick vi hem och in till värmen och kurade, fikade och värmde upp oss.


 


Men nu orkar jag inte svamla mer här, dags att krypa ner och kramas lite och ladda upp inför imorgon då det väntar annat. Mer pulka i veckan ser vi fram emot och annat vinter mys och jul stök :-)


God natt dröm så sött

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se