Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 16 december 2012

Tredje advent, Lucia och vinterkyla

Av Johanna Widoff - 16 december 2012 21:52

Hoppas ni alla haft en otroligt fin tredje advent!


Julen närmar sig med stormsteg, otroligt nog nu bara en vacka kvar! Felicia räknar ner med kalender ljus som blir allt mindre och kalender luckor att öppna (och det är ju nästan plågsamt jobbigt att bara öppna en lucka per dag, bara en gång). Idag blev hon i alla fall glad när hon fick träffa en snäll tomte, hon bara längtar tills han ska komma "på riktigt"! :-)


Veckan har varit lite stressig, både jobb, praktik och skola att få ihop, utöver älsklings skruttan, hem, hundar, och allt annat. Puh! Men det går! Nu är det inte många dagar kvar. Har pluggat en hel del nu på evolutionen till sista provet för terminen nästa vecka. Mycket intressant! :-)

Förutom allt detta så har vi haft lite mys för oss, skönstämmiga fina lucia firanden, julmarknad, trevlig middag med finisar och promenader i snön :-) VI har hjälpts åt med städning och lite pyssel och kurat i soffan till fina filmer.


Båda tjejerna var otroligt duktiga och fina på sina lucia uppvisningar! (Att vara inne är helt klart att föredra) Glada barn som sjöng efter en hel massa träning och sedan lite fika och annat mys på det... Felicia är tomtenissa här hemma mest hela tiden nu och bara läängtar efter att storsyster kommer hem så att tomten äntligen ska få komma sen! :)

Felicia sjunger mycket, alla julsånger som hon lärt sig och mycket annat med, otroligt fint och mysigt när hon sjunger, även om texten inte alltid blir riktigt som den "ska" :-p Men man kan ju sjunga som man vill..


Jag är trött och behöver lite sömn... Men delar med mig av lite bilder i alla fall :)Lucia på dagis, att vara ute var ingen hitt.. Men sjunga och värma sig sedan var mysigt <3

   


Go finaste lilla tomtenissan som finns <3


Juligt och fint ;)

   


Värme i vinter kylan - men vackert är det!

  


Klappa fina hästen vi fick åka med, "bara" två vändor ;-)

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se