Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 11 januari 2013

Snöstorm, plugg fix och motivation, eller inte

Av Johanna Widoff - 11 januari 2013 16:03

Vintern har inte släppt greppet om oss än och vi har haft snö storm i två dagar... Mer pulka snö, vilket inte är mig emot! Men det är inte lika härligt när man ska ut och gå för att ta sig fram när det blåser snö "från alla håll". Tjejerna är i alla fall glada för snön, när vi kommer hem är det snarare små snöänglar som pulsar in :-) Även om Felicia tycker det är skönt att gömma sig i vagnen ibland och längtar efter sommar, blommor och födelsedagen, mammas fina söt hjärta!


Av någon anledning har jag fruktansvärt svårt att sova och har haft under en period nu - jag kommer inte till ro. Det gör mig så matt i både huvud och kropp och är riktigt frustrerande! Härom dagen vaknade jag (efter att knappt ha kunnat somna) 4:18 och trodde jag förstovit mig..

Den där motivationen och orken till allt det som man tänkt sig göra, ville göra.. den infinner sig inte. Både kroppen och huvudet tar verkligen liksom "slut" av att inte få sova och vila ut ordentligt! :-/ Blä. Promenader i snön och sådant blir det i alla fall..


Nästa vecka börjar alla lektioner och idag har jag beställt hem alla böcker - känns bra, speciellt när de fanns till lite bra priser - men vad det kostar! :-/

Sommarjobbet är fixat och jag har fått jobba några turer redan, börjar bra!


Vi har haft en lugn och fin vecka, men schvusch så var det fredag och även den här dagen är snart slut.. Jag har förberett och påbörjat maten medan musiken poppar och tjejerna busar, skrattar och bygger upp sina roller i den egna lilla världen... Blir allt lite avis och skulle gärna smyga in och vara med. Men jag är trött! Jag är trött på att laga middagar och planera, trött på att bra riktig mat kostar så mycket och att alltid prioritera. Äh just nu är jag bara trött och är i stort behov av att få sova "ikapp".. Jo men visst - var då?

Egentligen är det ju inte så att jag direkt "väljer bort" någonting heller och vi har ju allt som vi "behöver" och en hel del mer ändå! Vi klarar oss och allt går och är ju så bra - egentligen! Men Hey, ibland vill väl jag också bara klaga, lite..


Jag ska smyga in och låna ett magiskt trollspö, eller två, och hoppas att magin har lite verkan kvar, på mig, på något, någonstans..


Det blir gott i alla fall, maten alltså, liksom igår (kyckling med god sås wook och ris) kycklingfiléer med lite kryddning stekta i lite mindre delar, en sås jag inte lyckats hitta på än och rotfrukter i ugn, att ingen påminde mig om rödbetor, för det är riktigt gott i ugnen!


När vi handlade tidigare (körkort är väl överskattat ändå.. haha eller alldeles för underskattat?) plockade tjejerna ihop varsin liten gotta påse till ikväll/imorgon så det blir lite sådant. Får se var man "bäddar ner" sig - jag skulle hellre just nu sätta igång ett "dans spel" och skaka loss lite - för glädjen och härligheten i det hela - energi!


Hade väl egentligen en del annat svammel, men eftersom jag springer fram och tillbaka mellan mat fix och bus barn med ett trött mamma huvud så får det vara för nu.. Trevlig helg på er!!


Här kommer lite bilder från julen, nyåret och lovet som jag skrev att jag skulle dela med mig av..

En magisk jul med massor av fina stunder, kramar, glädje och mys. Felicia som ääääntligen fick träffa "riktiga" tomten stod med näsan i säcken och kunde inte låta bli att klappa skägget.

 


Jag och mina fina hundisar <3 Go fisen min i och med sina nya julklappar och en tomte kram, så klart ;-)

 


Vårat stjärnsprakande avslut på det gamla året, och infirandet av det nya.

 


Älskling och jag står med lite olika balans...

 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards