Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 24 januari 2013

Ditt leende är oslagbart

Av Johanna Widoff - 24 januari 2013 09:36

Solen skiner in genom fönstret och bländar mig nästan lite, men det är bara så underbart med solen att jag inte förmår dra för någonting.. Såg att gårdagens inlägg blev alldeles knas (från mobilen) men kunde inte komma åt det och fixa till det nu, så det får vara.


Redan igår kväll kände jag av näsa och hals med små stickningar, men, det är ingenting jag "låtsas om", jag varken är eller ska bli sjuk!.. :-p


Ingen klocka i morse och "sovmorgon", eller ja, att sova tills man vaknar, även om det är före åtta är liksom sovmorgon för en som är morgonpigg, och gick upp vid 6 igår! Felicia var vaken när jag kom hem strax efter nio och var också lite trött i morse.. Men det var mysigt att komma hem och kramas då <3  Hade en jätte bra kväll på jobbet, alltid lika mysigt där ;)


Älskling och jag var uppe och små pratade och bara var tillsammans på kvällen sen, sådana där stunder som är så viktigt ospeciella på något sätt... Vilket gör de så vackra.


Så, bara för att och egentligen fast inte, så fick Felicia vara hemma med mig idag. Vilken lycka det är att kunna göra så ibland, bara för att. Lilla go fisen är så bra så jag kommer, för hoppningsvis, kunna göra det jag behöver idag ändå! Så det blev en kort dagis vecka för henne, vilket hon inte har någonting emot... Leendet när jag sa det var i alla fall helt oslagbart, följt av en underbar bamsekram. Mammas hjärta och största skatt! <3 Även om dagis visst är bra och hon har sina kompisar där, så tycker vi båda två mycket om att vara hemma tillsammans.


   datorn vill inte.. får vara de bilderna så länge dår de andra komma sen... :p 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se