Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 9 mars 2013

Ledighet och lördsgs godis

Av Johanna Widoff - 9 mars 2013 20:20

Lördags kväll och mys i soffan <3
Solen har strålat hela dagen och vi har njutit av ledigheten hemma!

Felicia och jag tog det lugnt i morse, hade funderingar på en förmiddags promenad ner till biblioteket, men det var så skönt att inte stressa iväg!
Istället passade vi på att plocka och fixa här hemma, leka lite och baka muffins som Felicia så gärna ville... Och då ska man ju bjuda någon också så jag ringde en vän som gärna kom förbi med sin söta son :-) slutade med prat skratt lek och en mys lunch. Härligt spontant sådär.

Innan dem kom hann jag med att dra av golven med dammsugaren och hänga en tvätt, så lite nytta blev gjort :-P

När vännerna begav sig hemmåt promenerade skruttis och jag ut med hundarna i solen :-) lånade bok till mig och film till Felicia på biblioteket, bland annat (åkte hiss och pussades, för det måste man göra på stan!)...

Bjöd svärföräldrarna på muffins fika och lek varefter jag fick köra och det blev handling efter lite middags planering.
Lyxig lördags middag med mina kärlekar och när hjärtat somnat efter film och gos ska jag ge mig på den där träningen och lite endorfiner! :-)

Ibland är det svårt att få både ork tid och motivation att passa ihop och infinna sig! Men det är bara till att välja och prioritera, hitta de där möjligheterna som gömmer sig både här och där ;-)

bjuder på lite bilder här...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se