Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 11 mars 2013

Träning god mat och hjärtan

Av Johanna Widoff - 11 mars 2013 22:17

Whoop whoop, vilken måndag! :-D
Idag är jag på tankad med massor av må bra känslor, skratt, D-vitamin, endorfiner och annat rosa fluff. I'm back on track!

Nu när jag gått.mig varm i kläderna och både hittar och känner bättre kan jag kliva frsm och ta för mig mer. Jag som är så glsd framåt och vågar fråga.. :-) Idag skötte vi behandlings rummet och jag stod för provtagningen, det gick jätte bra med både nålar stick förberedelser och allt - stolt och jätte glad!
Sen föruom lite annan genomgång där inne samt kapillär prov på mig själv passade jag på att se på och vara med på lite annat håll på avdelningen. Spännande och något jag absolut kommer ta reda på mer om då det verkar så roligt! Ställde mig i serveringen och skötte köket själv varefter jag åt lite snabbt själv innan jag följde med på nästa innan jag hämtade hundarna och sedan våra fina tjejer <3 Det värmde gott det! Solskens promenad och annat fint.

Efter en god middag, nytt, fisk i ugn med purjo grädde citron och körsbärstomatet med en god sallad och ärtor (potatis till barnen) följt av lite mys och läggning hoppade jag i träningskläderna. Yeey!! Nu ligger jag nerbäddad och ska läsa lite bok innan jag släcker för en tidig morgon igen.

Träningen blev utfall och benböj med viktskiva (5kg), saxhopp med 1,5 kg vikt i vardera hand som uppvärmning, bålrotation m samma vikter, raka slag, kommer inte ihåg nsmnet på.mag övn... rygglyft, höftlyft och om jag kanske missade något... fördökte gå igenom kroppen iaf!

Imorgon mera tempo är planen!
Nu ska jag läsa min bok innan jag blir alldeles trött god natt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se