Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 16 mars 2013

När orden inte räcker till...

Av Johanna Widoff - 16 mars 2013 23:11.. för att det bästa som finns är att se dig le och att vakna vid din sida gör mig varm inombords.
Din bubbliga energi, och allt som du vill berätta vill jag lyssna till och dela med dig. Alla dina busiga påhitt och livets alla äventyr vill jag följa dig längs.


Livet är fullt av ögonblick och varje ögonblick med dig är underbart, precis som du. Med ett leende på läpparna och stjärnstänk i dina bruna ögon. Med värme i ditt hjärta och en mjuk liten hand. Med mod och beslutsamhet, med nyfikenhet och vilja tar du dig an allt nytt som du möter. Min kloka lilla flicka, du är helt fantastisk och jag är så ofantligt stolt över dig! <3

 

 
ANNONS
 
Jennifer

Jennifer

12 april 2013 17:33

Fina bilder! :)

http://www.maid.bloggplatsen.se

Johanna Widoff

13 april 2013 09:06

Tack så mycket! :) Roligt att du kikade förbi! :) Ha en fin helg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se