Familia Omnia Mea

Direktlänk till inlägg 18 mars 2013

Every new day

Av Johanna Widoff - 18 mars 2013 21:29


Sanna kloka vackra ord som är värda att tänka på och bära med sig!

 


<3


  Nu är jag alldeles för trött för det här... Pluggat. Promenerat. Cyklat. Handlat. Skrivit prov. Lagat mat. Nattat barn. Pluggat mera...


Felicia är den goaste lilla flickan som finns <3 Tänk så fantastiskt det är när hon kryper upp i mitt knä, bara för att kramas. Eller kommer och tar min hand och jag får hålla hennes mjuka lilla varma hand i min. När hon ser mig djupt i ögonen med all den värme och kärlek en liten person kan besitta och när hon tar sin lilla hand för att smeka min kind. Eller när hon borrar in sig tätt intill mig i en omfamning och jag får snusa lite i hennes hår och hålla henne tätt i min famn...


Praktik och plugg byter av varandra. Det här blir en tuff vecka känns det som med prov x3 och uppgifter som ska lämnas in. Ibland är allting på en gång... Ett prov gjort idag, nästa imogon.. puh! Sen är en kurs avklarad och tre kvar... Har lite att göra och den här veckan kommer gå fort. Nu räknar vi ner dagarna till helgen då vi ska iväg på skoj Felicia och jag <3 Mys pys det weeiii! :-D


Skulle träffat vänner både idag och förra veckan, men just nu blir alla bara sjuka, så kan det vara ibland men nu får vi se till att krya på oss - saknar er mina fina vänner <3


Nu ska jag stänga ner och vila upp mig inför imorgon. En ny spännande rolig dag att se fram emot... :-D 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Widoff - 22 februari 2017 05:31

Hallå där ute. Jag kan inte sova. Jag vill och tänker så myckey. Här ekar det tyst. Jag saknar att skriva men ibland går luften ur. Motivationen tryter och jag saknar mening. Ja, i perioder är det tungt, mera grått och ingenting går ihop, alls, kan...

Av Johanna Widoff - 18 maj 2016 11:20

  Jag har tappat bort orden och inte skrivit nästan någonting alls på väldigt (för mig) länge. Jag saknar det. Jag älskar att skriva av så många anledningar och det är en av mina drömmar.   Världen är en stressig plats, nya val som ska fattas ö...

Av Johanna Widoff - 26 november 2015 22:41

När mina barn är ledsna, eller har ont, då blöder mitt hjärta. När det känns som att det onda de bär på gör dem tysta och ledsna och berövar dem glädjen som jag önskar dem, då gör det ont i hela mig. När jag känner att de brottas med känslor och t...

Av Johanna Widoff - 16 augusti 2015 23:56

När sommaren är slut och allting börjar om... När ljuset (och värmen falnar, för mörker och svala vindar... Jag välkomnar höstens friska luft, klara färger och varma filtar. (även om det för stunden verkar som att sommaren bestämt sig för att stann...

Av Johanna Widoff - 12 maj 2015 10:59

Alla mammor och bonusmammor, alla halva- och nya familjer. Alla barn med två hem. Alla barn med många vuxna omkring sig. Pappor mammor, extra vuxna, föräldrar, plast, "låtsas" (!?), bonus... Vad vi än kallar oss, så är vi här, där, av någon anledning...

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Familia Omnia Mea     med Blogkeen
Följ Familia Omnia Mea     med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se